Уляна-ляна 2 553 Опубліковано: 7 квітня, 2017 Ингредиенты: Картопля варена - 5 шт.Яйця варені - 3 шт.Куряче філе - 1 шт.Сир плавлений - 2 шт.СільПерецьМайонезЗелена цибуля і петрушка ( для оформлення) Спосіб приготування Картоплю, яйця, м'ясо порізати кубиками. Сирки натерти, зелену цибулю дрібно покришити. Усі складники вимішати з майонезом, посолити і поперчити. Прикрасити зеленню. Примітки Салат має ніжний смак. Для пікантності можна додати подрібнений зубок часнику. https://www.youtube.com/watch?v=mpAgRz7JR04&t=42s 16 Фрезия, ang-kay, AlenaT та 13 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 135 Опубліковано: 16 квітня, 2017 Оксаночка, салатик и правда- сама нежностьт! Мммм , так бы и сьела! Спасибо за рецептик! Твои видео блогеры, как всегда, на высоте! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Странник Опубліковано: 11 травня, 2017 хм ,есть такое выражение - Глазом зацепился это именно об этом рецепте ,вроде бы ни чего особенного, а глазом зацепился ,интуиции меня еще ни разу не подводила, вечером сделаю и обязательно поделюсь впечатлениями. Но повторю обязательно ,с некоторыми дополнениями, даже уже знаю с какими. за рецепт заранее спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Странник Опубліковано: 11 травня, 2017 1.Сразу извинюсь, фото нет. Сделал салат, вышел в магазин, вернулся- а фотографировать уже нечего, мои вернулись. Обещаю в следующий раз не оставлять салат без присмотра и обязательно сделаю фото 2. Мои поправки, сразу показалось мало цвета, и по этому сделал майонез на основе копченной паприки. 3. Чеснок однозначно. Итог, это реально, очень простой, быстрый и очень приятный на вкус салат. И огромное поле для фантазий, в следующий раз сыр заменю на твердых сортов (мне не хватило именно остроты сыра) Но сама идея просто беспроигрышная, я понимаю ,что это очень простой вариант, но очень вкусный еще раз спасибо за рецепт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 553 Опубліковано: 12 травня, 2017 Natali06 писав: Спасибо за рецептик! Наталь,і тобі дякую! Ми вже декілька раз готували. Смачно! Redd писав: Глазом зацепился Саша,дякую! Redd писав: обязательно сделаю фото Думаю,що моїм дівчаткам буде приємно,що їх старання не даремні. Redd писав: Чеснок однозначно. От і на мій смак теж потрібно часничку. Коли готуємо салат,то я собі додаю часник для гостроти і ще зелень .А малечі подобається ось такий "ніжний" варіант салату. Redd писав: в следующий раз сыр заменю на твердых сортов (мне не хватило именно остроты сыра) Спробую і собі замінити. Побачу результат. Можливо,це вже буде зовсім інший смак. Redd писав: Но сама идея просто беспроигрышная, я понимаю ,что это очень простой вариант, но очень вкусный еще раз спасибо за рецепт Щиро дякую,що звернув увагу і скористався рецептом!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах