Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 28 квітня, 2017 Ингредиенты: Сир кисломолочний - 1кгЯйця - 8 шт.Цукор - 250гМасло вершкове - 150гРодзинки - 100гМанна крупа - 4 ст.л. Цедра одного лимона.Помадка:Цукор - 300г Вода - 0,5 скл.Оцет - 1 ч.л. Масло вершкове- 1 ст.л. Сік одного лимона Спосіб приготування Яйця розділити на білки та жовтки. Жовтки розтерти з цукром. Окремо збити білки. Сир пропустити через м'ясорубку або збити блендером, з'єднати з розтертими з цукром жовтками і вершковим маслом. Пухку масу вимішати із збитими білками, манкою, родзинками ,лимонною цедрою. Викласти в форму 26х26х7,5 см і пекти 1 год. при t 180°. Лимонна помадка. Зварити сироп з цукру, води й оцту і ще гарячим розтерти з маслом, ванількою і лимонним соком. Приготовленою помадкою полити сирник. Прикрасити родзинками, горішками, лимоном. Примітки Цей сирник має яскравий лимонний смак і аромат.Пекли у формі 26х26х7,5см. Якщо хочете вищий сирник,тоді візьміть форму меньшого розміру. Смачного!!! https://www.youtube.com/watch?v=00n7LSfn_4k&t=11s 7 N@T@, lana19, Мері та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 123 Опубліковано: 28 квітня, 2017 Оксаночка, вместо того, чтобы читать рецепт, я просто сижу и с удовольствием смотрю , как твои помощники готовят. Какие они у тебя молодцы! Тебя , к съемкам, не привлекают ? Рецепт очень хороший! Попробую приготовить, Спасибо! ( всем 3 девочкам ) 2 Уляна-ляна та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 28 квітня, 2017 Тебя , к съемкам, не привлекают ? Якось зробила одну спробу їм допомогти ,то мій голос на відео був як чужий . От і відмовилась від тих зйомок. Від того часу тільки поза кадром дівчатам щось підказую і допомагаю переважно мити посуд. Рецепт очень хороший! Попробую приготовить, Спасибо! ( всем 3 девочкам ) Дякуємо і я , і Улянка,а Ніночка теж передає подяку з Буковеля (поїхала відпочивати). Тепер 10 днів ми удвох будемо на кухні . А сирник мені дуже прийшовся до смаку. Тільки от як на мене помадку якби густішу. Я думаю,що потрібно було сироп довше варити. Як буде сир свіжий на кухі,то ще й сама спечу і буду довше варити сироп для помадки. 2 fronya40 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 930 Опубліковано: 29 квітня, 2017 Спасибо,Оксана,такой рецепт чудесный.Ставлю в очередь. А что даёт уксус? Может без него? 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 12 травня, 2017 Спасибо,Оксана,такой рецепт чудесный.Ставлю в очередь. А что даёт уксус? Может без него? Таня,дякую! Мої дівчата ,як готували сирник ,то все робили чітко за рецептом з книги. Я не знаю яку роль відіграє оцет (адже ж є сік лимона). Я думаю,що можна і без нього спробувати приготувати помадку. Ми готували сирники до Великодня: донечки -за рецептом Д.Цвек,а я -"від руки і на око". То результат дуже відрізнявся. Цей сирник-дуже смачний,гарно ріжеться ,не розсипається і має лимонний-лимонний аромат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах