Перейти до вмісту

Recommended Posts

post-3928-0-27370400-1495005042.jpg

 

Попередньо відварити картоплю в мундирах, моркву та яйця.
Домашній майонез: 4 жовтки, 1 чайна ложка гірчиці, сіль, перець. Змішуємо та поступово вводимо оливкову олію, 
постійно збиваємо блендером або міксером. В процесі добавляємо сік лимона. Збиваємо до потрібної густини.
Добавляємо в кінці свіжий базилік та каперси. Блендерим. Майонез готовий.
Картоплю, моркву та половинку цибулі чистимо та нарізаємо кубіками. Яйця теж очищаємо та нарізаємо. 
Змішуємо картоплю, моркву, цибулю, горошок та яйця. 
Додаємо спеції до смаку та перемащуємо нашим майонезом. 
Лосось нарізаємо смужками, збризгуємо лимоном та маринуємо 5 хвилин.
Робимо грінки з чорного хліба.
Збиваємо підсолені білки. В процесі трохи соку лимону.
Презентуємо. На грінку викладаємо основу олів'є. На салат - промаринований лосось.
Далі збитті білки. Білки підперчуємо та трішки чорного кунжуту для декору. 
Прикрашаємо тарілку журавлиною або гранатом.
Смачного!
 
 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Оце так олів"є :animashki-myshy: Декілька разів перечитувала, бо прив"язана до класики уява, все губилась то в збитих білках, то в червоній рибці... :girl-yes:

До речі, а сирі білки?? Вони ж і на смак, як в тому гоголь-моголі?? так? Я їх просто сирі не сприймаю :smile3:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Оце так олів"є :animashki-myshy: Декілька разів перечитувала, бо прив"язана до класики уява, все губилась то в збитих білках, то в червоній рибці... :girl-yes:

До речі, а сирі білки?? Вони ж і на смак, як в тому гоголь-моголі?? так? Я їх просто сирі не сприймаю :smile3:

Та нормально. Не мають явно вираженого смаку. А виглядає цікаво.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Вони ж і на смак, як в тому гоголь-моголі?

 

Доречі, ні. Білки далеко не жовтки на смак, вони не мають того гоголь-могольного присмаку. Коли крем чи морозиво мають яєчний присмак, то це від жовтків, точніше від жовткової плівочкі. А якщо у жовтків зняти ту плівочку, то крем або морозиво будуть смачніше.

 

Ніколи в салатах не куштувала сирий збитий білок. Цікаво  :smile: .

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 

 

що у жовтків зняти ту плівочку, то крем або морозиво будуть смачніше

цікаво-цікаво!!!! спробую познущатись над жовтками))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Йоксєль-моксєль! Я тільки фото побачив - слиною вдавивсь :smayliki-eda-141: І контрольний у сконю - лосось. Це бомба! :good2:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Йоксєль-моксєль! Я тільки фото побачив - слиною вдавивсь :smayliki-eda-141: І контрольний у сконю - лосось. Це бомба! :good2:

Ваш коментар заслужено займає 1 місце. Я сміявся коли читав) :biggrin:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×