РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 29 травня, 2017 Ингредиенты: Бекон та грудинка Сіль та перець до смаку Червоний болгарський перець Маринований горошок (можна свіжий) Зелена цибуля, шпинат, базилік М'який сир Яйцо - 8-9 шт. Тверд. сир типу пармезан Спосіб приготування Нарізаємо бекон та грудинку і ставим обсмажуватись. Сіль та перець до смаку. Далі нарізаємо соломкою червоний болгарський перець. І також обсмажуємо з беконом. Далі добавляємо маринований горошок (можна свіжий). Далі нарізаємо зелену цибулю, шпинат, базилік і все добавляємо на сковорідку. Пасируємо. Добавляємо на сковорідку скибочками м'який сир. Збиваємо 8-9 яєць, 50 грам твердого сиру типу пармезан, сіль перець до смаку. Заливаємо все що на сковорідці збитими яйцями. Даємо пару хвилин, щоб яйця прихватились, посипаємо тертим твердим сиром і перкладаємо в духовку на 5-7 хв під 180 градусів. Фрітата готова! Смачного! https://www.youtube.com/watch?v=QsCyTgBE8wE&feature=youtu.be 12 Алцьона, Natali06, bendim та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 29 травня, 2017 Дуже смачно!! Щось подібне робила, але без духовки і без м"ясного)) 3 lana19, inucya та РАТАТУЙ-13 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах