fronya40 15 929 Опубліковано: 12 червня, 2017 Ингредиенты: Кабачок -1 шт( небольшой)Яйцо -1 -2 штМука-2 с.л.Соль,укроп.Для начинки:Вареная курица,сыр,зелень Кабачок потереть на крупной тёрке,посолить,вбить яйца,соль,укроп мелко порезать,можно лук и мука.тесто получится как на оладьи.На пергаменте размазать тонким слоем и поставить в аэрогриль на 200 гр ,мин 10- пока подрумянился.перевернуть с бумагой на другую сторону и опять в аэрогриле. Следить,когда бумага начнет отставать-прилипнет к вентилятору аэрогриля. Чуть подогреется и легко снимется от блина нашего.Блин выложить на тарелку. Сверху выложить начинку- у меня это была варенная курица и сыр ,и зелень.свернуть рулетом.У меня получилось не очень румяный,я его намазала потом сметаной и посыпала сыром и ещё минут на 5 под гриль.Очень простой и очень вкусный,мне как раз подходит по своему ускоренному приготовлению. Как раз для такой лентяйки- обед на работу . 7 lana19, Kira, Фрезия та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 12 червня, 2017 Ааааа!!! Знаю- знаю, для кого этот рецептик)))) Пасибки!!! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 12 червня, 2017 :m0590 (1): @Natali06,да-да)))) 2 Natali06 та Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 12 червня, 2017 А скільки часу в духовці готувати? 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 12 червня, 2017 @Фрезия,Іра, я не знаю. Треба дивитися, я в аеригріль теж заглядувала, час не засікала. І в духовці ж його не треба перевертати на іншу сторону. п.с мені ось здається- зробити ось таких млинців штуки 4 і перемазати їх сметаною або майонезом з часником і кропом. можна сир. І скласти один на одного і буде закусочний пиріг. в вихідний зроблю. Мені як стояти смажити, а потім мити сковородку- краще сирим кабачок з'їсти)) ну а з аерогрилем інше ж справа! 2 Natali06 та Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах