Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 2 серпня, 2017 Ингредиенты: борошно-2скл сіль-0.5ч.л. цукор-1ч.л. розпушувач-1ч.л. смалець-75г масло вершкове-75г кефір-1/2скл склянка-230мл Масло і смалець заміняється на 150г маргарину Спосіб приготування Змішуємо всі сухі інгредієнти. Додаємо масло і смалець (або маргарин) і перетираємо на крихти. По частинах вливаємо кефір (кисле молоко) і замішуємо еластичне тісто. Залишаємо в холодильнику на 30 хвилин. Ділимо тісто на кульки вагою 22-24 грами. Випікаємо в тарталетниці 4-5хв. Можна наповнювати салатом. https://www.youtube.com/watch?v=dm4Mg9xypKE&t=132s Смачного!!! 6 fronya40, УкраІнка, Виталинка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 2 серпня, 2017 Оксаночко, навіть не підозрювала що є така штукенція для приготування корзиночок.))) З задоволенням подивилась чудовий рецепт твоіх помічниць! Дякую вам ! Чи то твоі дівчатка і рецепти за тебе пишуть?)))) 2 Уляна-ляна та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 2 серпня, 2017 Наталь,така зручна мені ця тарталетниця. Напекли корзинок і в морозилку,а коли потрібно,то вийняли і наповнюй собі салатом. Краса! А рецепти я вже сама пишу (та це ж вони мене і навчили).Але все одно щось та утну не так як потрібно 9в одному рецепті шрифт затовстий). 2 Natali06 та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 2 серпня, 2017 Та тепер і я розумію, що вона те, що треба! Класно і не заморочно!))) дякую, що ділишся рецептами для своіх гаджетів! 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Виталинка 1 679 Опубліковано: 3 серпня, 2017 Оксана, хорошенькие тарталетки! Я тоже очень люблю эту игрушку, её по другому не назовешь уж очень маленькая эта тарталетница.Но закуски и пирожные получаются отличные , а главное всё быстро и просто. 2 fronya40 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 3 серпня, 2017 І я задоволена. Вона таки як іграшка, така малюсінька,але зі своїм призначенням справляється дуже добре. 2 Виталинка та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах