Akvarel 861 Опубліковано: 15 вересня, 2017 Ингредиенты: Кізіл 2кг<br />Часник 12-15зубчиків<br />Кріп сушений 1ст л<br />Коріандр мелений 1-2ст л<br />Перець чорний 1ст л<br />Паприка 1ст л<br />Сіль 3-4 ч л<br />Цукор до смаку Кізіл перебрати, помити, залити водою так щоб тільки покривало ягоди. Варити 15хв. Процідити. Відвар не виливати. І тут починається сама занудна роботи - повибирати кісточки. Можна просто вибирати, можна на друшляку перетерти. Як кому зручніше і швидше. Я просто руками вибирала. Коли кісточки повибирали, заливаємо знову відваром так, щоб ледь покрило ягоди. Додаємо всі спеції, подрібнений часник. Варимо 5-10хв. Гарячим збиваємо блендером до однорідної маси. Я ще проварила 5хв. Розкладаємо у баночки та стерилізуємо 10хв. Цей соус ідеально підходить до страв з м'яса, риби, шашлика. Хоча треба трохи повозитися, але воно того варте. Смачного!P.S. Цукру я додавала до смаку, додавала багато, бо все мені було кисле :) 9 УкраІнка, Nat_ka, Kira та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мариночка 690 Опубліковано: 17 вересня, 2017 А какой получился выход?Очень привлекательно,хочу попробовать сделать,у нас сейчас много кизила продают 1 Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах