Akvarel 861 Опубліковано: 26 вересня, 2017 Дівчата, зацікавила мене така штукенція електрогриль Vinis VMO 150. Таке собі поєднання аерогрилю і мультипічки. Має багато всяких прибамбасів -решітки, шампура, барабан, сітка і т.д. Чаша з керамічним покриттям. Підходить мені все і ціна і комплектація. Тільки невпевнена на рахунок нагріваючого елементу - галогенна лампа. В інтернеті купа інформації як за так і проти. Багато пишуть, що впливає на їжу, правда не пишуть чому. Мікрохвильовкою не користубся власне з тих міркувань, що іжа приготовлена в ній не така вже й користа. Тому і стримує від покупки галогеновий нагрівач, хоча конкретноі інформації про його шкідливість не знайшла. Цікавить ваша думка на рахунок: -галогенового нагрівача -самої фірми Vinis (може хтось має їхню техніку) - який термін служби галогенового нагрівача, чи можна його поміняти, якщо перегорить -ну і власне, ваша думка на рахунок самої моделі Vinis VMO 150 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 928 Опубліковано: 26 вересня, 2017 Мене вона давно бентежить))) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 26 вересня, 2017 Галочка, не могу судить о всех " винисах", но первая сушилка у меня была именно этой фирмы. Она сломалась через месяц. Потом еще раза 3-4 я ее ремонтировала. Но в полную негодность она пришла, когда все поддоны для сушки просто развалились на мелкие кусочки. Может мне попалась такая? Но с тех пор, мне , этой этой фирмы , ничего не хочется((((( 3 Akvarel, fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 928 Опубліковано: 27 вересня, 2017 А у меня Винис соковыжималка есть,с 2006 года. Работает. 2 lana19 та Akvarel reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 10 жовтня, 2017 Дівчаточка, ще знайшла аерогриль hotter, по хорошій ціні. Тому хочу спитати власників аерогрилів:"Він мені потрібен?" Хочу для картоплі фрі і розігріву іжі (замість мікрохвильовки). Будь ласка поділіться своіми враженнями, чи користуєтеся аерогрилями чи припадають пилюкою в шафці? 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 10 жовтня, 2017 Галочка, мне кажется, аэрогриль не очень подходит для разогрева . Хотя... это я говорю о своем использовании. И для фри, лучше фритюрница. Насчет пылиться)), у меня в деле, пылью не припадает)))) Может Танюшка Фрончик появится, она больше погимает в девайсах))) 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 928 Опубліковано: 10 жовтня, 2017 @Natali06,@Akvarel,еду не разогревают и не пробовала. Нужен ли? Мне- да. Он у меня второй по счету аэрогриль,и этот уже такой затяганный,пользуюсь постоянно.вот даже вчера что то вечером вдруг захотелось пиццу. Тесто лежало в нулевой камере. Раз раз и готово. Утром омлет с овощами. Но я пользуюсь всем,что у меня есть,кроме пароварки и медленноварки. Мне даже не еда интересует,а сам процесс))) Я люблю аэрогриль,честно. Покупала б я Хоттер...не знаю,смотря сколько стоит.если дорого- нет,меня ведь полностью устраивает мой Аэрогриль. И дочка моя,не такая уж продвинутая хозяйка как мы)))), аэрогриль считает девайсом номер 1. 2 Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 16 листопада, 2017 Дівчаточка всім дякую хто відгукнувся. Купила б/у Hotter econom. З доставкою обійшовся за 400 грн. Вчора робила курячі крильця. Вийшло супер. Надіюся, що буде працювати без збоів )))) Пішла в розділ - Рецепти для аерогриля. 3 fronya40, Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 16 листопада, 2017 Галка! поздравляю ! пусть долго служит и радует хозяйку! 1 Akvarel reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах