УкраІнка 6 974 Опубліковано: 14 грудня, 2017 А я на выходные запланировала поиски коробки и упаковку подарков. С Бояркой тоже пока проблема, но я надежду не теряю. 2 lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 14 грудня, 2017 брать коробку и бумагу для упаковки подарков и обклеивать, обклеить можно поручить ребенку )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 14 грудня, 2017 шлите все подарки мне,а я отправлю все подарки пойдут из Веселого(мой городок) 4 inucya, lissaKi, Сусля та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 14 грудня, 2017 вот , уже первый желающий появился одна идет из веселого посылка,ну моя вторая кто еще хочет? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 974 Опубліковано: 14 грудня, 2017 вот , уже первый желающий появился одна идет из веселого посылка,ну моя вторая кто еще хочет? О, Наталья уже начинает туман наводить и воду каламутить. 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 14 грудня, 2017 ну идей особо коломутить нет,это так, хоть чтото в прошлом году, я Аллочкин адрес взяла с собой в Тайланд,и уже в январе хотела ей открыточку прислать,ну так, приветик посленовогодний. но .. я не нашла ни одной почты,так все там ихними абракадабрами написано,что ненашла сорвался сурприз 4 Алцьона, УкраІнка, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 15 грудня, 2017 @natamylove, а если тебе из Боярки посылка придёт с просьбой переслать кому-то? 2 Сусля та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 15 грудня, 2017 перешлем) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 630 Опубліковано: 15 грудня, 2017 @natamylove,а сколько за услуги платить? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 15 грудня, 2017 @natamylove,а сколько за услуги платить? Нисколько) рады стараться бесплатно список, кстати растет) веселое рулит))) 2 Алцьона та Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 17 грудня, 2017 Завтра старт, Ура!!! :win3: 2 Алцьона та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 630 Опубліковано: 17 грудня, 2017 А я до сих пор с коробкой мучаюсь. 3 inucya, УкраІнка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 17 грудня, 2017 А я до сих пор с коробкой мучаюсь. Анжелика, отправляй в красном мешке! 3 lissaKi, УкраІнка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 17 грудня, 2017 старт? уже? 3 Алцьона, УкраІнка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 18 грудня, 2017 а мене от тільки що повідомили , " до вас прямує відправлення" от яка моя Снігурка пунктуальна. 4 inucya, natamylove, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 18 грудня, 2017 От йолкі..помилочка вийшла..це не Снігурка відправила, то зовсім інше 2 УкраІнка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 974 Опубліковано: 18 грудня, 2017 а мене от тільки що повідомили , " до вас прямує відправлення" от яка моя Снігурка пунктуальна. От йолкі..помилочка вийшла..це не Снігурка відправила, то зовсім інше А уявляєш, як твоя Снігурка здивувалася, коли ти почала ? 4 inucya, lissaKi, Сусля та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 19 грудня, 2017 ну.. буває 2 УкраІнка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 20 грудня, 2017 це знов я.. і хочу казати, що до мене такі їде подаруночек! тепер вже точно! зуб даю! і не скажу від кого 5 УкраІнка, inucya, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 20 грудня, 2017 це знов я.. і хочу казати, що до мене такі їде подаруночек! тепер вже точно! зуб даю! і не скажу від кого Давай зуб 2 Алцьона та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 437 Опубліковано: 20 грудня, 2017 Таня, ну ладно тебе. Чего меня то скрывать, я что особенная какая-то? 3 Алцьона, Сусля та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 974 Опубліковано: 20 грудня, 2017 це знов я.. і хочу казати, що до мене такі їде подаруночек! тепер вже точно! зуб даю! і не скажу від кого То твоя Снігурка злякалася твоєї нетерплячки і швиденько побігла до Нової пошти. 3 Алцьона, Сусля та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 20 грудня, 2017 П Таня, ну ладно тебе. Чего меня то скрывать, я что особенная какая-то? Правильно, Оля,поддерживаю, давайте играть честно и открыто! 2 Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 20 грудня, 2017 нє, ну звісно скажу, коли отримаю, то тоді 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 630 Опубліковано: 20 грудня, 2017 Пока я бегаю в поисках коробки, они развлекаются 2 Алцьона та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах