ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 1 квітня, 2020 Ингредиенты: Кальмари Часник Лимон Сіль Соус: Оливкову олійка Товченим часник Сок лимона Петрушка Сіль Якщо є можливість,то любимо поласувати кальмарами.Полюбили їх і навчилися готувати в Хорватії. Кальмар почистити(витягнути внутрощі та хребет у вигляді соломинки)Можна зробити надрізи на тушці. Ставити кальмар на розігрітий гриль,або пательню.Смажити кілька хвилин(щоб надулися і змінили колір) Викладати в соус,перемішати і споживати Соус: (Оливкову олійку змішати з сіллю,товченим часником соком лимона,можна давати петрушку ще.) IMG_5116.MOV 4 1 fronya40, Natali06, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 229 Опубліковано: 1 квітня, 2020 О, ми таке таж любимо! Частенько готую кальмари-гриль, особливо в піст. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах