Перейти до вмісту
ГалинкаМалинка

Кальмари на грилю або на пательні

Recommended Posts

Ингредиенты:

Кальмари

Часник

Лимон

Сіль

Соус:

Оливкову олійка

Товченим часник

Сок лимона

Петрушка

Сіль

IMG_5121.jpg

 

 

Якщо є можливість,то любимо поласувати кальмарами.Полюбили їх і навчилися готувати  в Хорватії.

Кальмар почистити(витягнути внутрощі та хребет  у вигляді соломинки)Можна зробити надрізи на тушці.

Ставити кальмар на розігрітий гриль,або пательню.Смажити кілька хвилин(щоб надулися і змінили колір) 

Викладати в соус,перемішати і споживати :-)

Соус:

 (Оливкову олійку змішати з сіллю,товченим часником соком лимона,можна давати петрушку ще.)

IMG_5117.jpg

IMG_5120.jpg

IMG_5121.jpg

IMG_4851.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

О, ми таке таж любимо! Частенько готую кальмари-гриль, особливо в піст. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×