Магда 2 102 Опубліковано: 25 квітня, 2020 Ингредиенты: Картопля - 4-5 шт. Морква - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Шпінат - 150 гр Вершки 20% - 200 мл Лавровий лист Духмяний перець Сіль Мідії - 100 гр Часник - 2 зубчики Чебрець Олія оливкова Овочі почистити, картоплю порізати крупними шматками, цибулину надрізати з носика нахрест, лишивши недорізаною до хвостика, моркву порізати крупними кільцями. Додати духмяний перчик з лавровим листом, залити водою, підсолити і варити до готовності. Шпінат порізати на крупні шматки, додати до готових овочів, проварити разом пару хвилин. Окремо на сковорідці на оливковій олії прогріти придавлені зубчики часнику з чебрецем, слідкувати, що б часник не пригорів, бо буде гірчити горілим. Дістати зі сковорідки часник і додати розморожені і просушені паперовим рушничком мідії. Піджарити їх в ароматизованій олії. Суп в цей час уже майже готовий. Його зняти з вогню і перебити погружним блендером. Додати вершки, підсолити на смак і повернути на плиту. Весь час помішуючи, на помірному вогні довести до кипіння і проварити пару хвилин. Готовий суп подавати з мідіями в тарілці. Я зараз "присіла" на репти Євгена Клопотенка :) Дуже вже мені він подобається і своєю життєвою позицією, і простими, але смачнющими рецептами. Я його називаю українським Джеймі Олівером :) Цей суп за його рецептом трішки із моїми змінами. Дуже раджу спробувати, це справді смачно, а зараз почнеться сезон шпинату, буду його морозити спеціально для цього супу. Смачного! 4 1 lana19, fronya40, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 25 квітня, 2020 Смакота яка! 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 061 Опубліковано: 27 квітня, 2020 Наталочка. яка ж ти хозяєчка! Дякую за таку красу! 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах