Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

Білки - 5 шт. 

Цукор - 100 гр

Білий пористий шоколад - 100 гр

Кокосова стружка - 80 гр

Крохмал - 2 ст.л

20200426_205923.jpg

В мисці змішати кокосову стружку, крохмал і розкришений білий пористий шоколад. 

Білки з цукром збити в густу міцну піну.

Обережно змішати білки з сухою сумішшю.

Деко застелити пергаментом, викласти ложкою на відстані один від одного кокосяники. Випікати в розігрітій до 165°С хвилин 15-20.

Зварити каву, насолоджуватися тихим недільним вечором. 

 

Рецепт виник спонтанно на фоні бажання утилізувати білки після паски))) На хазяйстві є майже необмежена кількість білків і обмежена кількість кокосової стружки))) Швидка ревізія запасів виявила білий шоколад, пористий, якраз класно і швидко розкришився в дрібну рівну крихту. Для тримання форми додала кукурудзяного крохмалу. Результат мене порадував - в середині легкий білковий бісквіт, зверху легесенька хрумка скоринка і все з ароматом вершкового кокосу. Дуже просто, швидко і смачно. 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я как почувствовала аромат кокоса, сразу прибежала! А если ещё и шоколадом:vkusno1:- 100%-я вкуснятина! А белки сейчас не проблема найти:biggrin:

Наталочка, буду печь!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

а если нет счс шоколадки, а хочется этой вкусняхи. Что же туда наколотить?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@fronya40, Таня, надіюся, ще не пізно. Мені, здається, можна згущеного молока додати. Чогось мені так уявляється, що теж має бути смачно. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Не піздно.  Я вже точно,як про таких анекдоти ходять, карантинщики,все щось готую. Вчора сумочку вдівала, що на твою кріпиться. Ледве замкнула)

Так що я не готувала. Ще не готувала)))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×