Jefry 2 035 Опубліковано: 9 листопада, 2021 Ингредиенты: 300 г борошна 10 г розпушувач тіста Сіль 75 г цукру 100 г масла 2 яйця 1/2 літра молока Метод Змішайте борошно та розпушувач тіста у мисці. Зробіть заглиблення у суміші й додайте сіль, цукор, розтоплене масло, яйця. Поступово додавайте молоко. Залиште тісто на годину. Випікати у вафельниці на максимальний температурі 3-4 хвилини. Коли замовляв собі змінні пластини для гриля, передивився багато рецептів бельгійських вафель. Але виявилось, що в інструкції вже є досить простий та швидкий рецепт. Від себе добавлю, що годину вже не чекаю. Різниця не відчувається. Якщо планується їх їсти з солодкими топінгами або нутеллою, то бажано додати ванільний цукор. Вафлі виходять дуже смачні, пухкі, та поживні. 7 3 Natali06, lana19, inucya та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 10 листопада, 2021 я сегодня испекла эти вкусняшки! Спасибо за рецепт. Быстро,вкусно!! Дякую. 2 Jefry та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 11 лютого, 2022 Появилась у меня вафельница из серии не дорогих, но вафли печёт исправно, кроме этого рецепта. Почему так не понимаю, по этому рецепту вафли пекутся чуть ли не 8-9 минут, когда другие не более 4-х минут. И при таком долгом выпекании зажариваются они не равномерно, края белые. При том, что когда по другому рецепту, то за 4-е минуты всё красиво и идеально. По вкусу мне они нравятся, но что я делаю не так с этим рецептом понять не могу, пробовала два раза и два раза вот такая фигня . 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Повар 4 Опубліковано: 18 лютого, 2022 я не знаю помогу тебе или нет, но вот такой карточкой пользуюсь на работе, доволен полностью, чего и тебе советую 2 Jefry та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Повар 4 Опубліковано: 18 лютого, 2022 (змінено) и сразу яйца +сахар+ванилька+ разрыхлитель просто сбиваем венчиком нагреваем до комнатной температуры молоко и масло вводим масло сразу а молоко вводим с мукой поочередно все сбивая венчиком я все делаю на планетарном миксере ну и все дальше выпекаем и получаем 4х звездочное удовлетворение Змінено 18 лютого, 2022 користувачем Повар 1 1 fronya40 та prada_yalta reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 18 лютого, 2022 Спасибо, попробую и по этому рецепту, только вижу, что сахара тут мало, поэтому увеличу количество сахара, мои любят сладкие вафли. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 19 лютого, 2022 19 часов назад, Повар сказал: Спасибо огромное! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 23 лютого, 2022 Ухты! И я попробую. Мне кажется, что Мулинекс отличается от бюджетной вафельницы бОльшей мощностью нагревателя. Около двух киловатт, как чайник. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах