Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

300 г борошна

10 г розпушувач тіста

Сіль

75 г цукру

100 г масла

2 яйця

1/2 літра молока

 

C_1001.thumb.jpg.0d4db10d0f286d609f84f47985fbe6b5.jpg

Метод

 Змішайте борошно та розпушувач тіста у мисці.

  1. Зробіть заглиблення у суміші й додайте сіль, цукор, розтоплене масло, яйця.
  2. Поступово додавайте молоко.
  3. Залиште тісто на годину.
  4. Випікати у вафельниці на максимальний температурі 3-4 хвилини.

Коли замовляв собі змінні пластини для гриля, передивився багато рецептів бельгійських вафель. Але виявилось, що в інструкції вже є досить простий та швидкий рецепт.

C_1003.thumb.jpg.d663eedee1d5b2921f7b4937285a5064.jpg

Від себе добавлю, що годину вже не чекаю. Різниця не відчувається. Якщо планується їх їсти з солодкими топінгами або нутеллою, то бажано додати ванільний цукор.

Вафлі виходять дуже смачні, пухкі, та поживні.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

я сегодня испекла эти вкусняшки!  Спасибо за рецепт. Быстро,вкусно!!

Дякую.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Появилась у меня вафельница из серии не дорогих, но вафли печёт исправно, кроме этого рецепта. Почему так не понимаю,  по этому рецепту вафли пекутся чуть ли не 8-9 минут, когда другие не более 4-х минут. И при таком долгом выпекании зажариваются они не равномерно, края белые. При том, что когда по другому рецепту, то за 4-е минуты всё красиво и идеально. По вкусу мне они нравятся, но что я делаю не так с этим рецептом понять не могу, пробовала два раза и два раза вот такая фигня :animashki-myshy:.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

я не знаю помогу тебе или нет, но вот такой карточкой пользуюсь на работе, доволен полностью, чего и тебе советую

изображение_viber_2022-02-18_21-35-42-610.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

и сразу яйца +сахар+ванилька+ разрыхлитель просто сбиваем венчиком

нагреваем до комнатной температуры молоко и масло

вводим масло сразу

а молоко вводим с мукой поочередно все сбивая венчиком

я все делаю на планетарном  миксере ну и все 

дальше выпекаем и получаем 4х звездочное  удовлетворение

Змінено користувачем Повар

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Спасибо, попробую и по этому рецепту, только вижу, что сахара тут мало, поэтому увеличу количество сахара, мои любят сладкие вафли. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ухты! И я попробую. Мне кажется, что Мулинекс отличается от бюджетной вафельницы бОльшей мощностью нагревателя. Около двух киловатт, как чайник.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×