Jump to content

Recommended Posts

Ингредиенты:

300 г борошна

10 г розпушувач тіста

Сіль

75 г цукру

100 г масла

2 яйця

1/2 літра молока

 

C_1001.thumb.jpg.0d4db10d0f286d609f84f47985fbe6b5.jpg

Метод

 Змішайте борошно та розпушувач тіста у мисці.

  1. Зробіть заглиблення у суміші й додайте сіль, цукор, розтоплене масло, яйця.
  2. Поступово додавайте молоко.
  3. Залиште тісто на годину.
  4. Випікати у вафельниці на максимальний температурі 3-4 хвилини.

Коли замовляв собі змінні пластини для гриля, передивився багато рецептів бельгійських вафель. Але виявилось, що в інструкції вже є досить простий та швидкий рецепт.

C_1003.thumb.jpg.d663eedee1d5b2921f7b4937285a5064.jpg

Від себе добавлю, що годину вже не чекаю. Різниця не відчувається. Якщо планується їх їсти з солодкими топінгами або нутеллою, то бажано додати ванільний цукор.

Вафлі виходять дуже смачні, пухкі, та поживні.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×