My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 30 червня, 2022 Ингредиенты: 400 г очищений кабачок 500 гр курячого фаршу 1 середня цибулина 2 зубчик часнику 2 жовтки 2 ст. кукурудзяного крохмалю 2 ст. манної крупи спеції на ваш смак сіль, перець зелень за бажанням олія для смаження Метод Кабачки натерти на тертці, видавити сік. Цибулю та часник нарізати дрібним кубиком. До овочів додаємо фарш, жовтки, манку, крохмаль, спеції, добре перемішуємо ложкою, залишаємо масу постояти 10 хвилин. Розігріваємо сковороду, наливаємо олію, викладаємо масу ложкою, обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору на середньому вогні. Викладаємо котлети на паперовий рушник, щоб убрати лишній жир. Готові котлети подаємо до будь-якого гарніру чи салату. 1 3 Natali06, lana19, Toxa та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах