Jump to content
Sign in to follow this  
My Ukraine Cook

Як смачно приготувати молоду картоплю

Recommended Posts

Ингредиенты:

Картопля

Вершкове масло

Сир моцарела

Часник та спеції

Зелень

зображення_viber_2022-07-11_09-45-50-086.jpg

 

Метод

Очистити картоплю, ставимо варити заливши холодною водою на середньому вогні, до готовності.
Тим часом нарізаємо дрібно часник, зелень та сир тоненькими пластами (для рецепта я використовую сир моцарела, ви можете брати будь-які сорти твердого сиру).
Коли зварилась картопля, зливаємо воду. Нагріваємо пательню, кладемо вершкове масло, часник та спеції, помішуючи просмажуємо пару секунд, щоб часник віддав свій аромат у вершкове масло. Викладаємо відварену картоплю, періодично помішуючи просмажуємо її до золотистої скоринки на середньому вогні.
Потім додаємо зелень та сир викладаємо слайсами зверху на картоплю. Накриваємо кришку і просмажуємо на маленькому вогні, до моменту поки сир повністю не розплавиться.
Вимикаємо вогонь і зразу подаємо до столу.
Страва з молодої картоплі готова)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Интересно! Я молодую картошечку обычно заливаю сметаной с чесноком и зеленью. А здесь с сыром. Никогда бы не додумалась! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×