My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 22 серпня, 2022 Ингредиенты: 2 ст рису (400г) 2 кг помідор 500 г моркви 500 г цибулі 500 г солодкого перцю 5 зубчиків часнику 1 ст олії (250мл) 4 ст.л цукру 1 ст.л солі з гіркою 2 ст.л оцет 0,5 ч.л чорного меленого перцю Вихід 4 л салату Метод - Запарюємо рис: спочатку його треба гарно промити, злити воду. Далі налити води з розрахунку на 1 ст. рису – 2 ст. води. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, вимикаємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою, і залишаємо рис запарюватись. - Промиваємо й очищаємо овочі. Нарізаємо помідори невеликими шматочками потім перемелюємо їх на м’ясорубку, перець – соломкою, моркву - натираємо на грубій терці, цибулю – нарізаємо кубиком, часник – нарізаємо дрібно. - В каструлю в якій будете готувати, наливаємо олію, ставимо на вогонь, викладаємо моркву, обсмажуємо 10 хвилин, помішуючи. Далі додаємо цибулю, продовжуємо обсмажувати 10 хвилин, помішуючи. Додаємо солодкий перець, обсмажуємо 10 хвилин, помішуючи. - До обсмажених овочів додаємо перемелені помідори, сіль, цукор, перець, часник, гарно перемішуємо і притушкуємо 20 хвилин. - До овочів додаємо запарений рис, оцет, перемішуємо, проварюємо 10 хвилин. Знімаємо з вогню. - Гарячим салат розкладаємо по стерилізованих баночках і закатуємо ключем. Баночки перевертаємо вверх дном, вкутуємо ковдрою і залишаємо до повного охолодження. Далі зберігаємо в прохолодному місці. Смачний та поживний салат з рису та овочів готовий) Процес приготування у відео рецепті: 2 1 Олька, lana19 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 472 Опубліковано: 23 серпня, 2022 Очень люблю эту заготовку! Пропорции свои не помню, надо в "поминальник" посмотреть сравнить. Но хочу написать свой опыт. Сколько я не делала с запаренным рисом, с полувареным рисом, с ... рисом, мне не нравился конечный результат. Ну не люблю я рис альденте, а он в томате именно такой получается. Я стала предварительно рис отваривать до готовности. И использую для этого рецепта только пропаренный рис. И он в этой каше получается как раз готовый, не переваренный и не альденте. Ну так нам нравится! Обязательно попробую и эту пропорцию, уверена, что будет вкусно. Спасибо за рецепт. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 23 серпня, 2022 смакуйте на здоров'я) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах