My Ukraine Cook 177 Опубліковано: 17 жовтня, 2022 Ингредиенты: 500 г шампіньйонів 30 мл олії 50 г вершкового масла 2 зубчика часнику сіль, перець до смаку зелень Метод - Очистити гриби від шкірочки, якщо вони великі за розміром перерізати навпіл - Часник і зелень порізати дрібно - Розігріваємо сковорідку виливаємо олію та кладемо масло, нагріваємо до моменту поки масло не розтане. Додаємо гриби й обсмажуємо на середньому вогні до золотистого кольору постійно помішуючи (приблизно 15 хвилин). Далі додаємо сіль, перець до смаку, обсмажуємо 1 хвилину. Потім додаємо зелень та часник обсмажуємо ще 1 хвилину і знімаємо з вогню. - Смажені гриби з часником готові можна подавати до столу) Процес приготування у відеорецепті: 3 lissaKi, Toxa та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 17 жовтня, 2022 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 січня, 2023 Так швидко? А я ті бідні гриби мо з годину на сковороді мучу 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах