Перейти до вмісту
Коник

Французький кіш з червоною рибою на святковий стіл

Recommended Posts

Ингредиенты:

Складові
Тісто:
100 г вершкового масла
150-200 г борошна
1 яйце
Дрібка солі
Дрібка розпушувача
3 ст. л. крижаної води

Начинка:
200-300 г слабо соленої риби
100 г сир твердий
Можна додати
відварену/морожену броколі
або кружечки помідор.

Пучок кропу

Заливка:
2 шт яєць
200 мл молока (сметани або вершків)
за смаком сіль, перець

 

Screenshot_11.png

Метод

Тісто:
Охолоджене вершкове масло натерти або порізати кубиками в борошно, перемішати в крихту. Додати яйце, воду, сіль, перець, замісити тісто, загорнути в плівку та на 30-40 хвилин у холодильник.

Начинка:
Нарізати рибу та сир кубиками, кріп порізати

Форму застелити пергаментом, тісто розкачати, покласти у форму, зробити бортики
Поєднати всі інгредієнти для заливки. Якщо риба солона, то заливку не солити.

Випікаємо в розігрітій духовці за температури 180 градусів 35-40 хвилин

Screenshot_10.png

 

 

Украіна

Війна росії  з Україною

День 374

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×