Перейти до вмісту
fronya40

Тортелліни з цукіни

Recommended Posts

Ингредиенты:

На 2 порції :

Цукіни -                       1 шт

Вершки жидкі (10%)-  150 грам

тортелліни                  -300 грам

Тертий твердий сир   -20 грам

Бекон (смужки) -            80 грам

Рослине масло              - 2 ст.л.

Свіжий базілік              -20 гр

сіль, перець за смаком.

1.jpg

Відварити тортелліні ( в мене були с грибною начинкою) - 5-6 хв. Цукіні тоненько порізати на півкружальця. Розігріти масло на пательні, туди бекон і цукіни. Обжарити приблизно 2 хвилини.  Відварені тортелліні добавити в пательню до цукіні, залити вершками,50 мл води, варіть 1-2 хвилини, поки соус не загусне, а цукіні не стануть м’якими.Добавте базілік та сир.

Цу дуууууже добре. Макарони завжди працюють! У поєднанні зі смачними овочами та вершковим соусом ця страва справжня насолода для смаку. Смачного!

P.S.  Я впевнена це буде  смачно з любими макарон.виробами.

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×