спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 26 березня, 2023 Ингредиенты: Яйця 4 шт ( 240 г) Жовтки 4 шт (80 г) Цукор 0,5 ст. л Сіль 0,5 ст. л. Олія 2 ст. л М'яке масло 150 г Дріжджі пресовані 125 г Тепле молоко 250 г Тертий пармезан 200 г Овечій тертий сир 150 г Борошно 750 г Розпушувач Dr.Oetker 2 пакети (20г) ( в оригіналі 1 пакет) Твердий сир (Емменталь, Голандський ) 100 г Кунжут для посипки Якщо точніше, вона не зовсім солона, а просто не солодка. З шинкою, ковбаскою саме те! Яйця, жовтки, цукор, сіль збити міксером, додати олію, масло. Ще трошки збити, щоб усе об’єднати. Дріжджі і молоко перемішати. Додати до яєчної маси. Всипати пармезан і овечій сири ( вони мають бути вистояні, тобто тверді і мають добре тертися на дрібненькій тертці.) Додати борошна і розпушувач. Добре вимісити і додати твердий сир, порізаний кубиками. Вимішати. Тісто виходить м'яке. Відразу накласти у форми на одну третю. В духовку 30° на 45-50 хв, поставити щоб підросли. Далі збільшити на 200° і випекти до готовності, приблизно 40хв. ( але я дала підійти тісту, змастила збитим яйцем, посипала кунжутом, а потім поставила до вже розігрітої духовки) Дуже смачні ті шматочки розплавленого сиру! Я посипала зверху кунжутом. З сиром можна експериментувати. Перший раз робила пармезану було всього 50 г, решту дала терти звичайний, голландський. Терла не на бурячкову, а на мілкішу тертушку. Вихід : діаметр 9 см - 2 шт, 11 см - 1шт, 13 см - 1 шт в формах для кексів 6 шт Джерело: https://www.facebook.com/groups/443732229149382/posts/1363160987206497/ 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 26 березня, 2023 Яка красива паска, та й ще незвична, солона. Розріз просто ВАУ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 березня, 2023 Спокусниця все спокушає нас Я щойно купила формочок із розрахунку на солодкі паски.... піду тепер докупляти, бо і ці хочу спекти!! Можна овечий не шукати? Замість нього голандський чи пармезан кинути? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 28 березня, 2023 2 години тому, Алцьона сказав: Можна овечий не шукати? Замість нього голандський чи пармезан кинути? Так, дорогенька! Я так і робила, навіть пармезану було мало, просто замінила, по вазі звичайним твердим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 березня, 2023 Всьо, пасці бути. Я вже і сестру порадувала, що наділю пасочкою)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 29 березня, 2023 Оце подумала, колись сушила помідори, кружальцями, як сушать апельсин, лимон. Можна гарний декор зробити, тільки потрібно маленькі чері порізати на кружальця і посушити... тай лимон теж можна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 29 березня, 2023 натрапила на ось такий декор "солоної" паски "Зверху на пасці заливка з вершкового сиру, сметани та хрону" автор natalyavasilik 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 13 квітня, 2023 Оксанко, а я вже пасочок твоїх напекла. В кухні стоїть аромат сирної палички або ж хачапурі) Ти дозволила експериментувати із сиром, то я і рада стараться. Натерла 350г голандського і шматочками 100 г косички - копченої і некопченої. Все, що знайшла в магазині)) 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 26 квітня, 2023 Яка краса! І як тобі враження? Я от не додумалась копченого додати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах