Перейти до вмісту
Справжня господиня

Паски заварні від Справжньої господині

Recommended Posts

Посипав і ті три паски, одна ще липка, а дві другі, там слой глазурі тоньше, вже майже застигли. Так, прим'яв- вдавив пальцами той "жемчуг". 

Щас головне, які вони на смак!!! У неділю скуштуємо, розповім. Все по чесноку.

Змінено користувачем Палич

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
1 година тому, Палич сказав:

 

Щас головне, які вони на смак!!! У неділю скуштуємо, розповім. Все по чесноку.

Палич, навіть не сумнівайтеся, смачні :smilie_essen:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Щас з внуком печем по його рецепту 4 шт, питання: мазать кремом с желатину треба тоді коли повністью охолоне? Чи можно через час два вже глазуровать? Десь читав шо тільки на слідуючий день...Хто знає???

IMG_20240503_180117.jpg

Змінено користувачем Палич

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ясно...на холодну.  Так що два- три часа мало?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×