lana19 20 605 Опубліковано: 6 травня, 2023 Поверхность пирога должна сиять! Не важно, ягода в нем или сытная начинка. Самым простой способ предоставить ему такую возможность, это смазать пирог блеском сразу после отпекания: • Растительным маслом; • Растопленным сливочным маслом; • Нейтральным гелем, разведенным водой в соотношение: 3 части геля : 1 часть воды (да-да, подойдет и для сытных и для ягодных пирогов). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 539 Опубліковано: 9 травня, 2023 Для блиску готового дріжджового тіста змащую солодкою водою ( просто цукор розмішаний в водичці, без заварювання ) 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
olena2003 1 Опубліковано: 12 травня, 2023 Щоб забезпечити готову випічку блиском, можна використовувати різні інгредієнти в залежності від типу випічки. Ось декілька популярних інгредієнтів для створення блиску: Желатин: Розчиніть одну ложку желатину в чотирьох ложках води і дайте йому постояти протягом кількох хвилин, щоб він набув гелеподібної консистенції. Потім розігрійте його на слабкому вогні, доки він повністю не розчиниться, і додайте до цукру. Ця суміш може бути пензликом нанесена на поверхню випічки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах