Перейти до вмісту
Максим Chef

Закрита піца

Recommended Posts


 

 

Ингредиенты:

Перець болгарський - 80 г
Гриби - 140 г
Вершкове масло - 20 г 
Олія 
Сіль 
Перець
Мука 
Тісто - 300 г
Соус томатний - 80 г 
Шинка куряча - 120 г
Цибуля - 20 г
Кріп - 10 г 
Сир фета - 70 г
Моцарела - 150 г
Рукола - 15 г

 

Screenshot_57.jpg

Закрита піца, швидко та ситно. В цьому відео я приготую рецепт піци, якої ви ще не куштували. 

Метод

Спочатку наріжте всі інгредієнти та обсмажте гриби; 
Беріть тісто для піци, рецепт тіста для піцци тут - https://youtu.be/-akcKAv8Q1Q
Формуйте коло з тіста та змастіть половину кола томатним соусом (80г); 
Далі викладіть шинку (120 г);
Наступними викладіть смажені гриби (60 г) та цибулю (20 г), кріп (10г), болгарський перець (80г), сир фету (70г);
Все це посипте зверху моцарелою (150г) та накрийте другою  половиною тіста;
Щільно натискайте на краї тіста, щоб воно зклеїлося між собою;
Змащуйте піцу томатним соусом та ставте в розігріту пічку 220С/ 428 °F на 18 хв.
Дістаньте піцу з пічки та 
дочекайтесь поки вона трохи вистине. 
Посипте зверху руколою, потім розрізайте.
Смачного!

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×