Перейти до вмісту
справжня господиня

Перепеча часникова

Recommended Posts

 

001.thumb.JPG.2504fe3a2278ecde8d0612b98948bd92.JPG

Спочатку зробимо тісто.

вода  200 мл

мука   2 стак.

сіль  1 ч.д.

цукор   1 ч.л. 

олія  1 ст.л. 

дріжджі сухі  1 ч.л.  (свіжі  8-10 г)

Тісто поставить в тепле місце доки не підійде вдвічі.

За цей час зробіть намазку.

2-3-... зубка часника (скільки підшлункова дозволить) пропустити через чавилку, додати 1 ст.л. олії (тут доречно буде і оливкове), 1 ст.л. італійських трав, 1 ст.л. тертого твердого сиру, 2 ст.л. сметани (чи сметана+молоко), чорний  чи/і червоний перець за смаком. Маса не повина бути ні рідкою ні густою, вона повинна бути як середня сметана.

Готове тісто розкачати на протівні товщиною 0,5-0,7 мм, в мене це виходить 3/4 протівня великого (духовка встройка). На поверхню перепечі розмазати намазку. Тісту дати підійти 15-20 хвилин і випікати в духовці при 180 град приблизно 15 хв. до рум*яності низу.

Якщо буде сила волі, то дати охолонути.))) Бо від тих ароматів можна глуздом тронутися)))

ЦЕ ДУЖЕ-ДУЖЕ-ДУЖЕ СМАЧНО!!!!!!! 

Якщо надумаєте таку перепечу робити до шашликів, майте на увазі, що пекти треба не менш як 3 штуки! Бо одну зжеруть ще при розпалюванні вугля. Перевірено!

На фото ця перепеча, яку я робила на закази, тому пакувала в плівку. Інших фоток не знайшла, бо давно робила. 

І з борщем вона смакує!!! Та взагалі її можна саму рвати шматами і їсти просто так, така смачна!

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×