Перейти до вмісту
fronya40

Фруктова галета на заквасці

Recommended Posts

Ингредиенты:

130 гр житнього борошна

30 гр пшеничного борошна

40 гр закваски

1/2 ч.л соди

1 с.л цукру

1/2 ч.л солі

40 гр олії 

65 гр окропу

photo1688215080.jpeg

В подрібнювач від міксеру( в мене самий звичайний і невеликий)- борошно,сода,цукор,соль,закваска. Вжик і отрималась маса. Туди влити окроп з олією. Вжик і готовий колобок. Це дуже бистро. Цей теплий колобок я відправила у холодильник. На 1 годину. А можна і на 1 добу.

А далі все як звичайно- розкачати блин тоненько,десь 3 мм ,фрукти ( за вашим бажанням) пересипати крохмалем,виложити,цукру я положила 1 ст.л,заліпила края як всі галети. І в духовку на 170 гр.

Дуже смачна!

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×