спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 3 серпня, 2023 Ингредиенты: Огірки - 3кг Олія рослинна - 250мл Вода - 125мл Цукор - 180г Сіль - 1,5 столові ложки Оцет 9% - 100мл Кетчуп - 250г Кетчуп Чилі 250г Часник - 12 зубчиків Метод Залити в каструлю воду та оцет. Додати цукор сіль кетчуп та олію. Ретельно перемішати. У чистих огірків відрізати попки та розрізати вздовж на 4 частини. Покласти огірки у каструлю з маринадом. Перемішати. На сильному вогні під кришкою довести до кипіння. Перемішати. Зменшити вогонь до середнього та варити 20- 25 хвилин. За 10 хвилин до кінця варіння додати подрібнений часник. Чисті банки з кришкою твіст обдати окропом і розкласти огірки з маринадом. Рідини має бути достатньо щоб покрити всі огірки. Закрийте банки кришкою. Перевернути і залишити до повного остигання на столі. Зберігати у шафі. Зняти пробу можна вже за добу чи кілька днів. З цієї кількості інгредієнтів вийшло 3 - 0.5л баночки 1 - 650мл банку 1-1л банку Джерело - Ольга Матвій Украіна Житомирська область Війна росії з Україною День 526 2 Наташшшка та Коник reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 5 серпня, 2023 Дякую, Оксана, за рецепт. Я вже зробила, робляться швидко, солоденькі, смачні. Робила 0,5 порції на пробу, тепер зроблю ще 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах