Перейти до вмісту
спокусницЯ

Салат-закуска з огірків з кетчупом

Recommended Posts

Ингредиенты:

Огірки - 3кг
Олія рослинна - 250мл
Вода - 125мл
Цукор - 180г
Сіль - 1,5 столові ложки
Оцет 9%  - 100мл
Кетчуп - 250г
Кетчуп Чилі 250г
Часник - 12 зубчиків

 

1626769167_24-kartinkin-com-p-zadnii-fon-stol-krasivo-25ГГГГГГГГГ.jpg

Метод

Залити в каструлю воду та оцет. Додати цукор сіль кетчуп та олію. Ретельно перемішати.
У чистих огірків відрізати попки та розрізати вздовж на 4 частини.
Покласти огірки у каструлю з маринадом. Перемішати.
На сильному вогні під кришкою довести до кипіння. Перемішати.
Зменшити вогонь до середнього та варити 20- 25 хвилин.

За 10 хвилин до кінця варіння додати подрібнений часник.

Чисті банки з кришкою твіст обдати окропом і розкласти огірки з маринадом. Рідини має бути достатньо щоб покрити всі огірки.
Закрийте банки кришкою. Перевернути і залишити до повного остигання на столі.
Зберігати у шафі.
Зняти пробу можна вже за добу чи кілька днів.

З цієї кількості інгредієнтів вийшло
3 - 0.5л баночки
1 - 650мл банку
1-1л банку

photo1691181127.jpeg

Джерело - Ольга Матвій

 

 

Украіна

Житомирська область

Війна росії  з Україною

День 526

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дякую, Оксана, за рецепт. Я вже зробила, робляться швидко, солоденькі, смачні. Робила 0,5 порції на пробу, тепер зроблю ще

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×