Перейти до вмісту
Pitochka

Лєчо по домашньому

Recommended Posts

Ингредиенты:

Перець Болгарський - 10 кг

Помідори - 10 кг

Оцет - 300 гр

Цукор - 3 скл

Олія - 3 скл

Сіль - 6 ст ложок

Чорний перець горошок 

 

0-02-05-70a62e01e1d8a397164d81d41777f77700013e153ce8df2b6958ebb01eb6af0d_ee50f9cc4814a842.thumb.jpg.61e7a7246f39059e890bf5d4465343ca.jpg

 

Метод

Помідори перемелюємо на сік, заливаємо у велику кастрюлю. Чистимо перець, нарізаємо смужками і додаємо до соку.

Засипаємо всі інші інгрідієнти і ставимо на вогонь. Від моменту закипання варимо 15-20 хвилин.

На дно кладемо 2-3 горошинки чорного перцю

Швидко розливаємо по стерилізованих банках і закривємо. Обов'язково укутуємо мінімум на 6-8 годин.

З цієї кількості продуктів виходить 18-19 літрових банок

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×