Jump to content
Sign in to follow this  
Pitochka

Лєчо по домашньому

Recommended Posts

Ингредиенты:

Перець Болгарський - 10 кг

Помідори - 10 кг

Оцет - 300 гр

Цукор - 3 скл

Олія - 3 скл

Сіль - 6 ст ложок

Чорний перець горошок 

 

0-02-05-70a62e01e1d8a397164d81d41777f77700013e153ce8df2b6958ebb01eb6af0d_ee50f9cc4814a842.thumb.jpg.61e7a7246f39059e890bf5d4465343ca.jpg

 

Метод

Помідори перемелюємо на сік, заливаємо у велику кастрюлю. Чистимо перець, нарізаємо смужками і додаємо до соку.

Засипаємо всі інші інгрідієнти і ставимо на вогонь. Від моменту закипання варимо 15-20 хвилин.

На дно кладемо 2-3 горошинки чорного перцю

Швидко розливаємо по стерилізованих банках і закривємо. Обов'язково укутуємо мінімум на 6-8 годин.

З цієї кількості продуктів виходить 18-19 літрових банок

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×