lana19 20570 Posted March 14 Як швидко летить час! Форуму Борошно 10 років! Ми щиро хочемо подякувати всім нашим дорогим форумчанам. Все це було б неможливо без вас! Велика подяка вам, що ділитеся своїми приголомшливими рецептами, дивовижними МК, даєте дуже слушні поради! Читаєте, коментуєте, наповнюєте Форум корисною та цікавою інформацією. Дякуємо, що ви у нас є! Без вас нічого б не вийшло! Ви неймовірні! 7 Дяна, Lika_N, Магда and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Natali06 18043 Posted March 15 10 років…. Наче вчора ми зібралися, щоб збудувати свій форум. А сьогодні нам вже 10 років! 10 років пролетіли , як один день. Дякую всім, хто з нами! Дякую за ваші рецепти, ваше тепло, вашу підтримку! Тільки разом ми сильніші! 7 fronya40, irysska, Lika_N and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Toxa 1697 Posted March 15 Вітаю! )))) 4 3 lana19, Lika_N, irysska and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
fronya40 15924 Posted March 27 Як швидко летить час...я пам'ятаю дуже добре ,коли я прийшла. Я дуже вдячна за все. Тут у мене найкращі люди. 4 1 Jefry, Магда, Natali06 and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2105 Posted April 2 З першим невеличким ювілеєм . Не сумніваюсь, що і надалі цей форум буде рости і розвиватися. Все буде Україна , а русні п...зда 3 Natali06, musinka and lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites