Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

Тісто
1 склянка молока
1 ст.ложка цукру
1 ч. ложка з невеликою
гіркою сухих дріжджів
(я робила з 12г свіжих)

3 та 1/4 склянки борошна
(*у мене пішло 3,5 склянки)

200 г вершкового масла
(*я брала маргарин)

430034093_408788878366397_759035237612487246_n.jpg

Метод

Масло/маргарин кімнатної температури перетираємо з борошном у крихту, додаємо все інше і замішуємо тісто. Тісто кладемо в кульок і півгодини в холодильник.
Духовку розігріваємо до 180 градусів.
Виймаємо тісто з холодильника (воно має почати розпухати у пакеті). Ділимо його на дві нерівні половини (одна трохи більше за іншу), Велику частину руками розподіляємо за формою, змащеною олією, залишаючи загнуті краї. На тісто рівномірно викладаємо начинку.
Другий шматок тіста розкочуємо тонко і накриваємо зверху, защипуємо краї та наколюємо пиріг вилкою. Даємо вистоювання 15-20 хвилин, змастити яйцем. Печемо приблизно 30-35 хвилин за 180 град.
Я люблю працювати спец. роликом для тесту, що робить таку сітку. Працюю їм давно, рука набита, як бачите. Тут лише особистий досвід.
У начинці рибної відварений хек, відварена скумбрія, смажена цибуля, спеції.

430133201_408788925033059_8610377978676415244_n.thumb.jpg.3e148f1efccd040a78aee194a5c3c2f8.jpg

 

Рибний пиріг, точніше пироги. Пішли на замовлення, маленький праворуч їли ми з чоловіком. Дуже смачно!

 

Україна

Дніпро́

Війна росії  з Україною

День 750

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×