Jump to content

Recommended Posts

Ингредиенты:

Тісто
1 склянка молока
1 ст.ложка цукру
1 ч. ложка з невеликою
гіркою сухих дріжджів
(я робила з 12г свіжих)

3 та 1/4 склянки борошна
(*у мене пішло 3,5 склянки)

200 г вершкового масла
(*я брала маргарин)

430034093_408788878366397_759035237612487246_n.jpg

Метод

Масло/маргарин кімнатної температури перетираємо з борошном у крихту, додаємо все інше і замішуємо тісто. Тісто кладемо в кульок і півгодини в холодильник.
Духовку розігріваємо до 180 градусів.
Виймаємо тісто з холодильника (воно має почати розпухати у пакеті). Ділимо його на дві нерівні половини (одна трохи більше за іншу), Велику частину руками розподіляємо за формою, змащеною олією, залишаючи загнуті краї. На тісто рівномірно викладаємо начинку.
Другий шматок тіста розкочуємо тонко і накриваємо зверху, защипуємо краї та наколюємо пиріг вилкою. Даємо вистоювання 15-20 хвилин, змастити яйцем. Печемо приблизно 30-35 хвилин за 180 град.
Я люблю працювати спец. роликом для тесту, що робить таку сітку. Працюю їм давно, рука набита, як бачите. Тут лише особистий досвід.
У начинці рибної відварений хек, відварена скумбрія, смажена цибуля, спеції.

430133201_408788925033059_8610377978676415244_n.thumb.jpg.3e148f1efccd040a78aee194a5c3c2f8.jpg

 

Рибний пиріг, точніше пироги. Пішли на замовлення, маленький праворуч їли ми з чоловіком. Дуже смачно!

 

Україна

Дніпро́

Війна росії  з Україною

День 750

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×