Natali06 18 067 Опубліковано: 24 травня Ингредиенты: 228г (трохи менше 1 склянки) залишки закваски 100% 285г (2 склянки) універсального борошна 8г (1 чайна ложка) морської солі 56г (1/4 склянки) розтопленого вершкового масла 105г (трохи менше 1/2 склянки) фільтрованої води 225г тертого сиру чеддер/будь-якого Метод Ніч перед випічкою: Зважте або відміряйте всі інгредієнти для тіста в скляну або керамічну миску. Замішуйте тісто до того часу, поки воно не збереться в єдине ціле. Дайте тесту відпочити та піднятися під кришкою при кімнатній температурі протягом 12–16 годин. На наступний день: Розігрійте духовку до 175-180 °С Перекладіть тісто на посипану борошном поверхню і розкотіть його в прямокутник. Розріжте прямокутник навпіл. Виріжте три аркуші пергаментного паперу, які помістяться у деко. Помістіть один шматок тіста в центр пергаментного листа і накрийте іншим листом. Рукою розкачати тісто у великий прямокутник. Потім качалкою розкотіть його до товщини близько 3-4мм. Зніміть верхній аркуш пергаментного паперу. Використовуючи ніж для піци або простий ніж, або форму для печива і наріжте тісто на квадрати (фігурки) розміром з крекер. Двічі наколіть кожен квадрат вилкою, щоб тісто не пузирилося в духовці. Або так. Фото автора рецепту. Повторіть ці дії з тестом, що залишилося. Розкладіть пергаментний папір з крекерами на деку. Випікайте крекери 30 хвилин при температурі 175-180 °С . Вимкніть духовку і відкрийте дверцята. Я використовую рукавицю для випікання між дверцятами та рамою духовки, щоб вона не закрилася повністю. Дайте крекерам охолонути і продовжуйте сушити в духовці. Після остигання зберігайте крекери у герметичному контейнері. Для рецепту я використала сир Чеддер оранжево-жовтого кольору. Цей сир надав пікантного смаку крекерам. Так само можна використовувати будь-який інший твердий сир. Смачного! Джерело - Butter For All Україна Знам'янка Війна росії з Україною День 821 3 fronya40, lana19 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах