Перейти до вмісту
Справжня господиня

Риба смажена. Метод від Справжньої господині

Recommended Posts

Ингредиенты:

Риба
Сіль
Спеції для риби
Густа томатна паста - 1-2 ст.л.
Борошно
Олія для смаження

445776908_456494830262468_7941326109217258564_n.jpg

Метод

Ви хочете риб? Їх є  у мене!
Розкажу вам дуже смачний спосіб смаження риби, причому будь-якої риби. Ну крім дуже шляхетних риб, яким не потрібні такі додаткові смакові прикраси.
У мене був великий лящ.
Рибу очистити, випатрати і розрізати на порційні шматки.

447051883_456494870262464_5361141366983090906_n.jpg
Рибу посолити, додати приправи до смаку. Додати 1-2 ст. густої (це важливо!) смачної томатної пасти та обмазати нею шматки риби. Залишити на 15-20 хвилин для просолювання.

445220339_456494926929125_6584579743036193569_n.jpg
Далі шматки риби разом з пастою обваляти в борошні. Ось як є на них паста, так і беріть обвалювати.

445724651_456494986929119_2752106252284050069_n.jpg
Смажити на сковороді в олії як завжди, тільки вогонь робіть менше, ніж звичайно. Паста може підгоріти на сильному вогні, стежте.
Ну і потім на тарілках – найсмачніша риба! Томатпаста дасть невелику кислинку, так доречну до риби, та й гарно.

Всім смачного!

 

 

Україна. Дніпро

Війна росії  з Україною

День 829

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×