Справжня господиня 3377 Posted June 1 Ингредиенты: Риба Сіль Спеції для риби Густа томатна паста - 1-2 ст.л. Борошно Олія для смаження Метод Ви хочете риб? Їх є у мене! Розкажу вам дуже смачний спосіб смаження риби, причому будь-якої риби. Ну крім дуже шляхетних риб, яким не потрібні такі додаткові смакові прикраси. У мене був великий лящ. Рибу очистити, випатрати і розрізати на порційні шматки. Рибу посолити, додати приправи до смаку. Додати 1-2 ст. густої (це важливо!) смачної томатної пасти та обмазати нею шматки риби. Залишити на 15-20 хвилин для просолювання. Далі шматки риби разом з пастою обваляти в борошні. Ось як є на них паста, так і беріть обвалювати. Смажити на сковороді в олії як завжди, тільки вогонь робіть менше, ніж звичайно. Паста може підгоріти на сильному вогні, стежте. Ну і потім на тарілках – найсмачніша риба! Томатпаста дасть невелику кислинку, так доречну до риби, та й гарно. Всім смачного! Україна. Дніпро Війна росії з Україною День 829 4 Дяна, lana19, Палич and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
УкраІнка 6950 Posted November 24 Цікавий метод. Треба буде спробувати. 2 Справжня господиня and lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites