Перейти до вмісту
Фрекен Бок

Вишнева начинка

Recommended Posts

Ингредиенты:

Інгредієнти 

Вишня без кісточок  450-500 гр

Цукор 125 гр

Крохмаль кукурудзяний 25 гр

IMG_8660.jpeg

Метод

 

В посуді з товстим дном (у мене пательня) положити вишні та половину цукру. Дати постояти, щоб зʼявився сік. На повільному вогні довести до кипіння та розчинення цукру (приблизно хвилину). Залишок цукру змішати з крохмалем та додати в вишню, акуратно та ретельно перемішати. Знову довести до кипіння та проварити до згущення крохмалю. Охолодити. 
У мене вперше в житті із пиріжків не витекла вишнева начинка).Ділюсь! Раптом не я одна така))

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дякую за начинку, сьогодні пекла пиріжки. Дуже смачно!!!

20240614_204242.thumb.jpg.cdaf54e94397dedeeffc4a470ba568f0.jpg

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
В 14.06.2024 в 21:13, Справжня господиня сказав:

Дякую за начинку, сьогодні пекла пиріжки. Дуже смачно!!!

20240614_204242.thumb.jpg.cdaf54e94397dedeeffc4a470ba568f0.jpg

 

Дуже рада, що могла бути корисною ❤️

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×