Фрекен Бок 3 559 Опубліковано: 9 червня, 2024 Ингредиенты: Інгредієнти Вишня без кісточок 450-500 гр Цукор 125 гр Крохмаль кукурудзяний 25 гр Метод В посуді з товстим дном (у мене пательня) положити вишні та половину цукру. Дати постояти, щоб зʼявився сік. На повільному вогні довести до кипіння та розчинення цукру (приблизно хвилину). Залишок цукру змішати з крохмалем та додати в вишню, акуратно та ретельно перемішати. Знову довести до кипіння та проварити до згущення крохмалю. Охолодити. У мене вперше в житті із пиріжків не витекла вишнева начинка).Ділюсь! Раптом не я одна така)) 6 Дяна, цифра, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 503 Опубліковано: 14 червня, 2024 Дякую за начинку, сьогодні пекла пиріжки. Дуже смачно!!! 3 1 Фрекен Бок, Наташшшка, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 559 Опубліковано: 26 червня, 2024 В 14.06.2024 в 21:13, Справжня господиня сказав: Дякую за начинку, сьогодні пекла пиріжки. Дуже смачно!!! Дуже рада, що могла бути корисною ❤️ 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах