Jump to content
Sign in to follow this  
Фрекен Бок

Вишнева начинка

Recommended Posts

Ингредиенты:

Інгредієнти 

Вишня без кісточок  450-500 гр

Цукор 125 гр

Крохмаль кукурудзяний 25 гр

IMG_8660.jpeg

Метод

 

В посуді з товстим дном (у мене пательня) положити вишні та половину цукру. Дати постояти, щоб зʼявився сік. На повільному вогні довести до кипіння та розчинення цукру (приблизно хвилину). Залишок цукру змішати з крохмалем та додати в вишню, акуратно та ретельно перемішати. Знову довести до кипіння та проварити до згущення крохмалю. Охолодити. 
У мене вперше в житті із пиріжків не витекла вишнева начинка).Ділюсь! Раптом не я одна така))

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
В 14.06.2024 в 21:13, Справжня господиня сказав:

Дякую за начинку, сьогодні пекла пиріжки. Дуже смачно!!!

20240614_204242.thumb.jpg.cdaf54e94397dedeeffc4a470ba568f0.jpg

 

Дуже рада, що могла бути корисною ❤️

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×