Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Тушкована капуста з овочами на зиму. Начинка для пиріжків, пирогів, вареників

Recommended Posts

Ингредиенты:

Кількість овочів вказана в чистому виді
3 кг капусти
2 кг помідор
300 г цибулі
300 г моркви
500 г солодкого перцю
150 мл олії
100 мл оцет
4 ст.л. цукру
2 ст.л. солі
1 ч.л. чорного перцю
Вихід 5 л капусти)

Безымянный1.png
 

Метод

 

- промиваємо та очищаємо овочі. Капусту дрібно шинкуємо, помідори нарізаємо невеликими шматочками, перемелюємо на м’ясорубку. Цибулю – півкільцями. Моркву натираємо на грубу терку. Солодкий перець нарізаємо соломкою.
- в каструлю в якій будемо готувати капусту, виливаємо олію, викладаємо моркву, помішуючи просмажуємо її 10 хвилин, далі до моркви додаємо цибулю, помішуючи просмажуємо ще 10 хвилин. Додаємо солодкий перець, продовжуємо просмажувати 10 хвилин. Виливаємо перекручені помідори, перемішуємо протушкуємо 15 хвилин.
- Потім до овочів додаємо капусту, гарно перемішуємо і протушкуємо 50 хвилин. До овочів додаємо спеції, сіль, перець, цукор, гарно перемішуємо протушкуємо 10 хвилин. В кінці додаємо оцет, помішуючи протушкуємо ще пару хвилин, і знімаємо з вогню. Розкладаємо капусту по стерилізованих баночках і закатуємо. Вкутуємо ковдрою, й залишаємо до повного охолодження. Потім капусту зберігаємо у прохолодному місці.
Капуста з овочами на зиму готова)
Процес приготування у відео рецепті:

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дякую за рецепт. Може в цьому році й спробую такий рецепт, бо вся капуста порепалася і зберігатися вона не буде. Тому шукаю рецепти де можна закрити капусту.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×