My Ukraine Cook 177 Posted August 23, 2022 Ингредиенты: Кількість овочів вказана в чистому виді 3 кг капусти 2 кг помідор 300 г цибулі 300 г моркви 500 г солодкого перцю 150 мл олії 100 мл оцет 4 ст.л. цукру 2 ст.л. солі 1 ч.л. чорного перцю Вихід 5 л капусти) Метод - промиваємо та очищаємо овочі. Капусту дрібно шинкуємо, помідори нарізаємо невеликими шматочками, перемелюємо на м’ясорубку. Цибулю – півкільцями. Моркву натираємо на грубу терку. Солодкий перець нарізаємо соломкою. - в каструлю в якій будемо готувати капусту, виливаємо олію, викладаємо моркву, помішуючи просмажуємо її 10 хвилин, далі до моркви додаємо цибулю, помішуючи просмажуємо ще 10 хвилин. Додаємо солодкий перець, продовжуємо просмажувати 10 хвилин. Виливаємо перекручені помідори, перемішуємо протушкуємо 15 хвилин. - Потім до овочів додаємо капусту, гарно перемішуємо і протушкуємо 50 хвилин. До овочів додаємо спеції, сіль, перець, цукор, гарно перемішуємо протушкуємо 10 хвилин. В кінці додаємо оцет, помішуючи протушкуємо ще пару хвилин, і знімаємо з вогню. Розкладаємо капусту по стерилізованих баночках і закатуємо. Вкутуємо ковдрою, й залишаємо до повного охолодження. Потім капусту зберігаємо у прохолодному місці. Капуста з овочами на зиму готова) Процес приготування у відео рецепті: 2 Наташшшка and Олька reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2141 Posted October 6, 2022 Дякую за рецепт. Може в цьому році й спробую такий рецепт, бо вся капуста порепалася і зберігатися вона не буде. Тому шукаю рецепти де можна закрити капусту. 1 lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites