Jump to content
Natali06

Тісто на заквасці для смажених біляшів та пиріжків

Recommended Posts

Ингредиенты:

Опара

Закваска пшенична - 10г

Борошно - 170г

Вода – 170г

Тісто

Опара вся – 350г

Молоко (Т 35 ° C) - 350г

Борошно в/с - 600г (+ - 30г)

Яйце - 1шт

Сіль - 10г

Цукор - 15г

Соняшникова олія – 2 ст.л.

406001689_5277444292379457_9159477413678846255_n.jpg

 

Метод

Опара

Вранці змішуємо всі інгредієнти та ставимо у тепле місце на 8 годин. Опара дуже збільшиться у 2.5 рази.

Заміс тесту

У тістомісі все змішати (крім солі, цукру та олії) протягом 3-5 хвилин до об'єднання всіх інгредієнтів. Дати відпочити тестові 30 хвилин.

Потім продовжити заміс на 2 швидкості протягом 7-10 хвилин. За цей час ввести олію. Коли тісто почне намотуватись на гак – воно готове.

Ставимо тісто в тепле місце Т 25 ° C на 1.5-2 години.

Коли тісто збільшиться в 1,5 рази, відразу прибираємо його в холодильник на 12-15 годин.

Формування

Наступного ранку починаєте катати заготовки. Формуємо 26 кульок вагою приблизно 50г. Відлеження 10 хвилин. Наповнюємо заготовки фаршем приблизно 1 ст.л. Вистоювання 10-15 хвилин.

398407518_1028972545054926_4385251218941589328_n.jpg

377296847_372117235342934_3561027205395362458_n.jpg

403386137_2901394166691787_4061562457759282697_n.jpg

Україна

Знам'янка

Війна росії  з Україною

День 750

Share this post


Link to post
Share on other sites

Оце те, що мені було потрібно! Але ж держіть мене тепер семеро бо тільки уявити можна, як це смачно і як цим можна буде об'їстися! :smilie_essen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Наталочко, так, уей рецепт просто знахідка.  Біляші смачнющі! Але на повний рецепт виходить багатенько)тому рекомендую зробити піврецепта. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×