Перейти до вмісту
Максим Chef

Секрети домашньої піци.

Recommended Posts

Тісто:
Дріжджі - 10 г
Вода температурою 30 градусів 255 г 
Мука - 500 г
Олія оливкова - 45 г
Сіль - 10 г
Цукор - 10 г 


Спосіб приготування: 
10 грам сухих дріжджів заливаємо водою температурою кімнатної температури розмішуємо та відставляємо, щоб дріжджі розчинились;
В окрему миску насипаємо 500 грам муки, додаємо 10 грам солі та 10 грам цукру. Перемішуємо все;
Муку з сіллю та цукром додаємо в миску з дріжджами;
Додаємо 45 грам олії, перемішуємо та вимішуємо тісто;
Можна додати трошки олії на руки, щоб тісто не липло до рук під час вимішування;
Робимо три порції тіста;
Беремо три тарілки і змащуємо їх олією трошки. Туди кладемо наше тісто та накриваємо харчовою плівкою;

Тісто підходить 1,5 години

Стіл посипаємо мукою борошном, викладаємо на нього тісто та посипаємо зверху борошном також формуємо піцу;

Соус:
Томати палаті - 120 грам 
Базилік - 2 листочка 
Оливкова олія - 40 грам 
Сухий часник - 2 грами 
Перець, сіль 

Приготування соусу:
120 грам томатів пелаті виливаємо в блендер, додаємо базилік, оливкову олію, сухий часник, перець, сіль;
Збиваємо все в блендері;
Наш соус готовий;

Начинка:
Шампіньйони - 45 грам 
Сир моцарела - 200 грам
Соєвий соус - 20 грам 
Цибуля - 20 грам 
Томатний соус - 120 грам 
Салямі - 100 грам 
Болгарський перець - 30 грам 


Нарізаємо шампіньйони та маринуємо їх в соєвому соусі та олії;
Нарізаємо цибулю;
На піцу зверху намазуємо томатний соус; 
Кладемо цибулю та посипаємо сиром, додаємо салямі та гриби;
Нарізаємо болгарський перець мілким кубиком та додаємо зверху;
Ставимо в розігріту до 250 С  піч та випікаємо 15 хвилин;
Смачного)

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×