Перейти до вмісту
Elenka

Закуска з кабачків

Recommended Posts

Ингредиенты:

Кабачки -2 кг
Болгарський перець - 1шт.
Яблуко - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Головка часнику - 1 шт.
Перц Чилі - 2 шт.
Цукор - 200г
Оцет 9% - 100г
Сіль - 50г 
Томатна паста - 70г

modern-kitchen-with-wooden-table-focus_1106493-443278.jpg

 

Метод

Кабачки (у мене молоденькі) порізала на 3 частини поперек і далі брусочками.
Всі овочі інші (крім чилі та часнику) перемолола у блендері (можна у м'ясорубці).
У каструлю поклала нарізані кабачки, мелені овочі, сіль, цукор, оцет, томатну пасту та варила 1 годину.
За 15 хвилин додала перемелений часник та перець чилі. Розлила по банках і закрутила, не загортала.
Мої відступи від оригінального рецепту: часник та гострий перець додала ближче до кінця і на початку додала 60 г соняшникової рафінованої олії.
Варити можна було 40 хвилин, але в мене банки ще не були готові.
На смак трохи гостренько, смачно.
Вихід 5 банок по 0,5л.

Овочі, які перемелювала, брала побільше розміром.
Спочатку рідини мало, потім буде якраз, кабачки пустять сік.

 

Україна

Запоріжжя

Війна росії  з Україною

День 926

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×