Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

Тісто :
Масло вершкове 180 грн
Жовток 3шт
Цукор 3 ст ложки
Ванільний цукор 1 пакетик
Сода, погаш оцтом - 0,5 ч.л.
Борошно 2 скл

Начинка :
Апельсин 2 шт
Лимон 1 шт
Цукор 0,5 склянки

Білки 3 шт + цукор 0,5 скл
 

5332514868412147976.jpg

 

Метод

 

Масло (або маргарин) розтопити до м'якості, змішати з цукром і жовтками. Додати сухі і замісити м'яке тісто. Покласти хвилин на 15-20 в холод.
Розподілити по формі, наколоти виделкою і запекти хвилин 20 при 180'. Витягнути і зразу викласти начинку+ білки зверху. Запікати ще хвилин 10-15 , щоб підсохла білкова шапка.

Начинка:
Апельсини і лимони пробланширувати, а краще трохи проварити, щоб прибрати гіркоту, перемолоти на м'ясорубку, або блендером, змішати з цукром.
Білки збити з цукром на міцну піну.

Це рецепт моєї мами, колись записаний на якомусь папірцеві і був всунутий між сторінок старого блокнота. Добре, що років 30 тому мені вистачило розуму і терпіння переписати цей рецепт собі в записничок)) вже і чорнило не видно)))
Чого він Лія - не знаю))))

5332514868412147977.jpg

 

Україна

Війна росії  з Україною

День 1009

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×