Перейти до вмісту
Справжня господиня

Як врятувати крем

Recommended Posts

Вчора я робила крем до цього торту       

Торт я робила багато разів і завжди все будо добре, крем добре збивався і був пишний і стабільний.

Але вчора сталася халепа! Я не витримала обов*язкові однакові температури масла і заварної частини, масло в мене було зовсім трохи прохолодніше за заварну. І як результат - крем почав відсікатися при додаванні всього половини заварного! 

Я колись с тим стикалася, тому прогріла крем в свч на 750 Вт 30 сек. Крем потім почала збивати, далі додала трохи заварного, знов відсіклося. Я знов в свч і крем став рідким і розшарувався на мілесеньки масляні кульки і рідину схожу на сироватку. Воно рідке!!! Я вже і додала в цей типукрем пачечку Сметанфікс, але краще не стало.

На годиннику 22-20, а мені завтра в 9 ранку торт віддавати!!! Паніка реальна! аж голова заболіла.

Полізла в ютуб, чого там тільки немає! Майже всі радять крем нагріти і знову збивати, але в мене вже не спрацював цей спосіб! І зачепив один спосіб, мені діваться нікуди, зроблю. Бо робити новий крем то я буду півночі.

Полізла в морозилку - о, диво!!! - знайшла пачку масла Рошен 82,5%!!! В свч трошки зробила її м*якіше, щоб можна було відрізати шматок. Десь грам на 70-80, менше половини. Той шмат масла розм*якшила в свч до кімнатної Т, збила міксером до білого кольору и почала по 1-2 ложки додавати той мій невдалий крем. Збиваю, все добре, додаю, збиваю.... аж дихати перестала!!! Воно все збилося!!!! Крем получився як на картинці!!! Рельефний, стабільний, красивий!

Фух!!!

Перемазала коржі, пішла спати. Сьогодні вранці все добре було, віддала, гора з плечей.

Може мій досвід комусь стане в нагоді.

Додам посилання на рятування різних кремів

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз