Перейти до вмісту
Магда

Карамелізована морква

Recommended Posts

Ингредиенты:

Морква - 3 шт.

Оливкова олія доя жарки

Вершкове масло - 30 гр

Мед рідкий - 1 чайна ложка повна

Чебрець, орегано, мускатний горіх,

свіжезмелений чорний перець горошок,

Сіль

Лимонний сік

Крем-сир - 100 гр

Фета - 100 гр

Часник (у мене зелений)

Розігріти велику сковорідку, у мене 28 см, бризнути оливкової олії, моркву порізати на брусочки і викласти на гарячу сковороду одним шаром. Обжарити з усіх сторін, накрити кришкою і смажити на маленькому вогні доки не пом'якшає та не зарум'яниться, у мене це зайняло на кожен бік хвилин по 20, але все залежить від моркви і розміру брусочків. Далі додати вершкового масла, воно має добре пройтися морквою, а після цього полити зверху рідким медом, струсити сковорідку аби все добре перемішалося, додати спеції і закаремелізувати моркву. Готову моркву на сковороді збризнути лимонним соком.

В блендері перебити крем-сир з фетою та часником, викласти на пласке блюдо, зверху розкласти моркву і полити соусом зі сковорідки.

Це дуже смачно як закуска чи гарнір до м'яса.

Прихований текст

Вчора гуляла інстаграмом, надибала рецепт, зберегла собі, а сьогодні вирішила приготувати - відкрила збережені рецепти і побачила, що я свого часу вже зберігала схожі рецепти з трьох різних сторінок різних авторів) останній був зі сторінки @thefoodhub.by_ilona, від нього я і відштовхувалася, єдине, подушку з крем-сиру зробила ту, яку роблю завжди для овочів-гриль.

20250421_182034.jpg

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз