Магда 2 262 Опубліковано: Понедельник в 17:03 Ингредиенты: Морква - 3 шт. Оливкова олія доя жарки Вершкове масло - 30 гр Мед рідкий - 1 чайна ложка повна Чебрець, орегано, мускатний горіх, свіжезмелений чорний перець горошок, Сіль Лимонний сік Крем-сир - 100 гр Фета - 100 гр Часник (у мене зелений) Розігріти велику сковорідку, у мене 28 см, бризнути оливкової олії, моркву порізати на брусочки і викласти на гарячу сковороду одним шаром. Обжарити з усіх сторін, накрити кришкою і смажити на маленькому вогні доки не пом'якшає та не зарум'яниться, у мене це зайняло на кожен бік хвилин по 20, але все залежить від моркви і розміру брусочків. Далі додати вершкового масла, воно має добре пройтися морквою, а після цього полити зверху рідким медом, струсити сковорідку аби все добре перемішалося, додати спеції і закаремелізувати моркву. Готову моркву на сковороді збризнути лимонним соком. В блендері перебити крем-сир з фетою та часником, викласти на пласке блюдо, зверху розкласти моркву і полити соусом зі сковорідки. Це дуже смачно як закуска чи гарнір до м'яса. Прихований текст Вчора гуляла інстаграмом, надибала рецепт, зберегла собі, а сьогодні вирішила приготувати - відкрила збережені рецепти і побачила, що я свого часу вже зберігала схожі рецепти з трьох різних сторінок різних авторів) останній був зі сторінки @thefoodhub.by_ilona, від нього я і відштовхувалася, єдине, подушку з крем-сиру зробила ту, яку роблю завжди для овочів-гриль. 2 Справжня господиня та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах