Коник 296 Опубліковано: Вторник в 21:56 Ингредиенты: Тісто Молоко – 0,5 л (краще підігріти 30-40°C, але робила і прямо з холодильника) Дріжджі – 33 г (живих) або 10-11 г (сухих) Цукор – 0,5 ст. ложки Сіль – 0,5 ч. ложки Вершкове масло - 100 г (м’яке або розтоплене) Борошно – 750-800 г (залежить від вашого борошна) Начинка Варена ковбаса 300 г Гриби 200 г Томат 2 шт (порізала кубиком) Солоний огірок 2 шт Сирна шапочка Метод Я місила в хлібопічці: Змішала молоко, дріжджі, цукор, 100 г борошна. Залишила, щоб піднялась щільна не спадаюча пінка (дуже подобається цей процес, взяла його з МК по випічці здоби, це не обов’язково, можна зразу змішати все зразу). Додала борошно (залиште грам 50, щоб потім корегувати) і включила ХП. Перший заміс, відпочинок. Як почало другий раз заміс - додала сіль і масло. Дивимось на тісто, воно м’яке, ледь липне до рук, за необхідності додаємо борошно. Після підйому тісто дуже м’яке, приємне в роботі. Поділила на кульки по 100 г і залишила на столі на 10-20 хв для відпочинку Руками придавила кульки і зробила круглі плесканці. Змастила майонезом, кетчупом, зверху бажану начинку, на ваш смак. У мене: натерта варена ковбаса, гриби, помідор і солоний огірок, можна трохи сиру додати в начинку. Зверху сирна шапочка (посилання), я в неї просто закохалась)))) Україна Київ Війна росії з Україною День 1533 3 Наташшшка, спокусницЯ та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах