Перейти до вмісту
спокусницЯ

Рулетики з рибних слайсів з сирною начинкою

Recommended Posts

Ингредиенты:

Слайси червоної риби

Крем сир

Твердий сир ( можна мікс з плавленим)

Яйце сире

Крабові палички

Кукурудза

Майонез

Ананас консервований
(родзинки, в'ялена журавлина) 

image (2).png

Метод

Слайси червоної риби порізала на шматочки, поперек, на ширину майбутнього рулета. Замаринувала   "Приправою для риби з лимоном" і  соєвим соусом. 
На ніч поставила в холодильник.

Зранку приготувала начинку.
Ананас порізала міленькими кубиками  і  відкинула на друшлак, щоб сік максимально стік. 
Ананаси можна замінити на  родзинки або на  в'ялену журавлину ( і те і інше я б порізала на менші шматочки).
Їх  роль в цьому блюді дуже важлива, це прям ота "родзинка"!

Сир твердий потерла на тертку ( меншу, ніж бурячкову).
Крабові палички  дрібно порізала.
Обрізки зі слайсів  теж порізала і додала до начинки.

Крем сир (думаю можна і перетертий  домашній сир) , трішки майонеза, яйце  щоб начинка була соковита але  трималась купкою. 
Думаю зі складниками  можна   імпровізувати, наприклад додати терте варене яйце. 
Усі продукти у довільній пропорції, головне, щоб начинка не була рідка.

На початок шматочка  риби покласти  ложку  начинки, а на   другий кінець присипати, трішки, тертим сиром,  він відіграє роль клею.  

large.photo_2026-05-07_15-46-20.jpg.5394251d9b131e1a2038e3ffa56b4714.jpg

Скрутити рулетики, викласти на  дечко, застелене  силіконізованим папером.
Змастила   збитим яйцем, присипала  кунжутом і за допомогою кондитерського мішечка відсадила  тоненькі смужки  теріякі і  майонеза. 

Поставила в розігріту до 180С духовку. Запікати хвилин 20 - 30.   
Це дуже смачно гарячим і холодним! 

large.photo_2026-04-11_21-35-26.jpg.78808d05a8b02fee8603ee4504fcc618.jpg

P.S. 

Купила в магазині  подібні рулети, але вони були ще й прокопчені.
І так мені сподобалось, що вирішила спробувати зробити подібне, але без копчення.

Думаю, що наступний раз спробую зробити зі смаженими грибами,  цибулькою і морквочкою в начинці. 

А! Про слайси! Виявляється вони різні, з різної риби. Є просто червоні, а є з явно вираженими смужками, як на моєму фото вище,  і от саме вони  смачніші, думаю тому, що жирніші  і по нарізці вони трішки товстіші. 

Україна

Житомирська обл.

Війна росії  з Україною

День  1534

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Оксана, дуже цікавий рецепт. В мене поруч з роботою рибний магазин, там продають такі готові рулети, вони дійсно з підкопченої риби. Я давно на них задивлялася, але дорогувато. А от такі слайси (в нас називається підшкурне мясо) постійно є в продажу і не по захмарній ціні. В продажу бачу тільки з сірими смужками, іншого не буває. Я його тільки просто солила, а от твоя ідея для рулетиків мені подобається. Обов*язково зроблю для Вови, я сама поки на дієті.

Поділитися повідомленням

Знаєш, в нас теж були ці слайси тільки червоні, як я кажу, але можливо я не звертала увагу на ці смужки раніше.  А от як взяла спробувала, зрозуміла різницю. Червоні   засолювала теж раніше, потім   щось мені стало не те,  не той смак, як у шматочків риби. А все тому, що там немає отого жирка. А от в цих, з білими смужками, видно хоч трішки, але  є  жир і вони засолені набагато смачніші. Зараз  ходжу по усім точкам на базарі, на якійсь одній точно знайду  смугастих) На рулетики, запікання, смаження, підуть  будь-які.

Син  в мене рибу не дуже жалує, а от ці  рулети  їсть...   багато їсть)))))

А ще ці слайси я смажу на пательні, з сиром,  і запіканку  роблю,   але то будуть зовсім інші рецепти) 

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз