Магда 2 536 Опубліковано: учора в 09:50 Ингредиенты: Чайний гриб Чай чорний без ароматизаторів 2 ст.л Цукор 200 гр Вода 3 л Заварити чай на літр води, дати настоятися хвилин 15. Процідити, додати цукор, гарно розмішати аби цукор розчинився. Обов'язково дати повністю вихолонути. Перелити в 3-и літрову банку, долити холодною кип'яченою водою на півдолоні не до повної банки, зверху викласти гриб, накрити марлею в декілька шарів. Поставити в тепле місце, без прямих сонячних променів. Дочекатися поки чай ферментується (днів 7-10, залежить від температури). Процідити, випити, гриб залити знову свіжезавареним солодким чаєм) Це, якщо раптом, хтось забув, чи не знав про такий чарівний смачний томагочі на літо 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 536 Опубліковано: учора в 09:59 Дівчата! Пристроюю чайний гриб! Вирішила я собі згадати про це довгограюче чудо, пам'ятаю, мама в дитинстві гралася таким. Купила, роблю, ферментую, п'ю, мені смачно, особливо оце в спеку гарно йде) Але з цікавості ще вирішила сама спробувати виростити гриб, виростила, а тепер мені шкода його викидати, він такий міцний, гарнюній виріс Якщо хтось захоче собі такого томагочі, пишіть, вишлю! Ось цю мацьопку пристроюю 4 fronya40, lissaKi, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах