Алцьона 12 061 Опубліковано: 13 червня, 2014 Творог (у меня домашний) - 250гСливки 35% - 250гСахар - 200гСахар ванильный - 1 пакетик Как запихнуть в ребенка творог? Сделать мороженое из творожка!!!СПОСОБ ПРИГОТОВЛЕНИЯ Все компоненты хорошенько взбила блендером.Загрузила перетертую массу в мороженицу на 30 минут.Мороженое готово!Переложила в лоточки и в морозилку.Мне показалось сладковато, в следующий раз попробую сахара всего 150г положить. 2 IRR та Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
людкин 512 Опубліковано: 29 липня, 2014 И я так делаю, только без сливок, а кефирчик+сметана бывает молоко добавляю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 29 липня, 2014 А я название прочитала- сразу в голове всплыло СИРОЖЕНО ПИРОЖЕНО!))) 1 IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 29 липня, 2014 людкин:, Да, сливки редко бывают. Надо на кефире, сметане попробовать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 29 липня, 2014 AlenaT:, Сирожино морожИно 1 IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 29 липня, 2014 Класс,как же красиво!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 17 серпня, 2014 Таня, еще и вкусно и полезно!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 17 серпня, 2014 Аллусь, ох и радуешь ты нас мороженным! Да ещё в такую жару! :vkusno 1: Спасибо большое, что делишься с нами своими рецептами! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 серпня, 2014 Наташа, кто хлебушек печет , а у кого только на мороженое толку и хватает Любим мы мороженое в любое время года 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах