Ринишек 1 856 Опубліковано: 27 червня, 2014 ух ти! здорово! та в тебе талановита дитина! :10: :10: :10: 1 Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 27 червня, 2014 Natali06:, Таню' date=' то не складно.Там всього пару(чи пара?) літер відрізняються від російської, але їх легко запам'ятати.[/quote']Наталочка, та я розумiю, що все не дуже складно, коли знаэшь як це зробити. Поки я пишу росiйско-англiйською клавiатурою де нема ще наших рiдненьких лiтер (тiльки-но наших!). Тєтянко, так я тоже такою клавою користуюся. Наталка тільки тобі підказала и все. Зачекай... так у тебе намає української розкладки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 27 червня, 2014 ух ти! здорово!та в тебе талановита дитина! :10: :10: :10: Дякую) Мій син- моя гордість. І сама велика нагорода від Бога. Шепотом... він іще пише музику і вірші і у нього есть свій гурт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 27 червня, 2014 так я тоже Таню! Також! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 27 червня, 2014 І сама велика нагорода від Бога. Тетянко, я щиро тебе вітаю з таким гарним синочком ! Але мушу сказати ,що для кожного з нас його дитина(син чи дочка) , то теж самий великий подарунок в житті! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 27 червня, 2014 Але мушу сказати ,що для кожного з нас його дитина(син чи дочка) , то теж самий великий подарунок в житті! Звичайно, Наталю. Для чого ж ми и живемо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 27 червня, 2014 Для чого ж ми и живемо. Згодна повністю! Інакше навіщо! То є частинка нас! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 червня, 2014 Живчик:, перші частини нам сподобались, а от чим далі до кінця, тим більше схоже, що орієнтувались на бестселлер, а не на дитячу казочку. Останню серію ми не додивились. Зовсім вже не дитяча. Ну а прочитати - це спортивний інтерес. Далі знову переключимося на Нестайка, так гарно він пише Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 27 червня, 2014 Далі знову переключимося на Нестайка, так гарно він пише Ало, не треба дитину лякати. У цьому віці їй корисно читати Нестайка (мені він подобається) і інших українських письменників. А того чокнутого Поттера залишіть гумериканцям. Мій син закінчив школу на золоту медаль и цю модну книжку і не думав читати. Зокрема у чотири роки такі товсті книжки читав (на двох мовах). І не вважає себе недоучкою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 28 червня, 2014 Наталка тільки тобі підказала и все. Зачекай... так у тебе намає української розкладки? Егеж!!! Так, так немаэ... Тож змушена якось виходити з цього положення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 28 червня, 2014 Таню, доброго ранку! Таню, я так зрозуміла немає "языковой раскладки"? Але ж ії можливо настроїти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 28 червня, 2014 Natali06:, Наталочка, добрий ранок! По-перше, я не вмiю, а по-друге, я не одна користуюсь цим компом i дуже боюсь щось там не так зробить. Тому краще я зачекаю сина, коли вiн до мене прийде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ринишек 1 856 Опубліковано: 28 червня, 2014 Дівчата, а пам"ятаєте, як років зо 10 назад взагалі повідомлення на чатах писали англійським алфавітом? і нічого - було зрозуміло Так що, не переживайте, у букв не вистачає , головне, щоб розуму вистачало До речі, а ви знаєте, що чим більше букв в алфавіті, тим краще? Тобто зменшення букв призводе (точно не пам"ятаю конкретно) по-моему до зубожіння не тільки мови, а й інтелекту Правда я не зовсім впевнена стосовно взагалі кількості літер - он у китайській мові їх тьма-тьмуща. Та може й китайці розумніші за інших? хто зна - я з жлдним китайцем не знайома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 28 червня, 2014 хто зна - я з жлдним китайцем не знайома Як цє не знайома? А як же вислів- кожен п'ятий китаєць? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ринишек 1 856 Опубліковано: 28 червня, 2014 Таню, мабуть всі п"яті, котрі китайці, десь тусуються без наших с першого по четвертого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 28 червня, 2014 Іро, я даже знаю де. А у нас в Києві на Троєщинському базарі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ринишек 1 856 Опубліковано: 28 червня, 2014 Таню, що, правда? невже китайціі? в нас колись були в"єтнамці.Давно, але вони не на базарі - а вчились у вишах. Зараз в основному - індуси. У мене в будинку, моєму під"їзді орендували квартиру - ох і смердючі! але дуже ввічливі - "здластуйте!" "посалуста!", весь час посміхаються. Але я мабуть іще років зо три не зможу на каррі навернутися. Одна назва рецепту типу - "курочка каррі" - і мені вже нудить! Зараз до речі ту ж саму квартиру придбала змішана сім"я - він якийсь араб, а жіночка - ймовірно українка, наша одним словом. Ремонт такий зробили гарний, привели до тями все. У них постійно своя арабська тусня - гості за гостями, не переводяться. Живуть на першому поверсі - то все видно й чути. Машина в нього гарна - була шкода, але уявляєте - дерево впало якраз на машину. Так він купив собі ауді. Чим вони собі на життя заробляють у чужій країні? у сенсі - автівки не дешеві, ремонт у квартирі, там ще й двійко діток малих... не уявляю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 28 червня, 2014 А у нас в Києві на Троєщинському базарі А мені здавалося що індусів там на багато більше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 28 червня, 2014 Дівчатка, там і в'єтнамці і корейці і індуси.... і кожен четвертий - китаєць. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aina 237 Опубліковано: 1 липня, 2014 А я на минулих вихідних відірвалася по повній. На дачі, а дача у нас в селі, у сусідів якесь свято було, чи може вони так день конституціі святкували... Музику врубили на все село, та не якусь там валерію поваліївну, а нашу, українську народну. Ну, де б я ще таке послухала з власної волі? І чого на тім диску тільки не було! І "Сам п'ю, сам гуляю...", і "Ой, під вишнею, під черешнею...", і "Ніч яка місячна...". Крім того, що довелося цілий день підспівувати, я щей підтанцбовувала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 1 липня, 2014 Крім того, що довелося цілий день підспівувати, я щей підтанцбовувала Уявляю.... Тетяна на городі із сапкою підтанцьовує.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aina 237 Опубліковано: 1 липня, 2014 Крім того, що довелося цілий день підспівувати, я щей підтанцбовувала Уявляю.... Тетяна на городі із сапкою підтанцьовує.... Ну, чого це тільки із сапкою, я ще й з грабельками і з повним кошиком кабачків танцювати вмію Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ринишек 1 856 Опубліковано: 2 липня, 2014 Aina:, я тобі прямо заздрю! це ж як здорово! Я сама не співаю от так, вголос, або коли щось роблю. Якось не поталанило зі шкільним хором мабуть можу тільки підспівувати - і то, тільки те, що знаю. Загалом мало знаю напам'ять українських чи російських народних пісень. так що, якби була нагода попідспівувати - не відмовилась би! навіть думка закралась - може десь надибати будинок культури з народним співом? а то все в неті сиджу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
smalinna 38 Опубліковано: 2 липня, 2014 Ринишек:, я намек поняла. вас с Полинкой надо сдать в кружок пения я взяла себе на заметку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aina 237 Опубліковано: 2 липня, 2014 Ринишек:, я намек поняла. вас с Полинкой надо сдать в кружок пения я взяла себе на заметку Іннусику, ану українську давайте згадувати! :Cherna_03: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах